/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +14 -1
    Bir sabah şenlik seslerine uyandım. Yeni bi posta insan olmak için çıkışa doğru uğurlanıyordu. Yemekler,gösteriler gırla tabi. Dedim ya şenlik var diye. Hemen üstüme bişeyler alıp yüzümü kapının önündeki kovaya sokup tşörtümle kuruladım ve tatlı bi talaş ile şenlik alanına doğru koşuverdim. Herkes en güzel elbiselerini giymiş,bu şenliğin kutsal olduğunu söylüyorlar bu yüzden herkes şık gelmeye çalışıyor.

    Güvenlik koridorunun arasında gönderilecek spermler ağır ağır ilerliyor. Bazılarının gözü yaşlı, sebebi burdaki yakınlarından ayrılmalarının yanı sıra dünyaya gitmelerinin sevinç göz yaşlarıda olabilir.

    Bu şenliklerde güvenlik önlemi hat safadadır. Kentin bütün kolluk kuvvetleri burdadır. Hele çıkış kapısının önünde etten duvar örülür.

    Ağzım kulaklarımda etrafı ve spermlerin mutluluğunu izliyorum.

    Herkesin yüzünde bi gülümseme. Gidenler arkada kalanlara şakayla karışık laf atıyor ahaha siz biraz daha bekleyeceksiniz gençler, dünyada görüşürüz ahaha.Muazzam bi mutluluk vardı testis halkında.

    Ben kalabalığın arasında caferi arıyordum.Bu güzel günü birlikte geçirme gayesindeydim. Caferi onca aramama rağmen bulamadım.Bi anda spermler arasında biri HERŞEY YALAN, HERŞEY YALAN, KANDIRILIYORUZ diye bağırdı. Halk pek ciddiye almadı, doğrusunu söylemek gerekirse bende umursamadım. Sebebini bilmediğim bi şekilde bi arbede çıktı. Gidenler ile kalanların arasında önce sözlü bi münakaşa, ardından büyük bi arbede çıktı. Gördüğüm kadarıyla polis'ler arbedeyi sağ duyu ile dizginlemek yerine sert müdahale ile iyice körükledi.

    Ben de caferi ararken onların arasında kaldım. Nefes nefes'e ne yapacağımı bilemedim. Huzur içinde yaşayan bu kent nasıl olurda bu kadar vahşileşebilirdi. Halk ellerine aldıkları herşeyi silah olarak kullanıyordu. Kemer şakırtıları çok ürkütücüydü.

    Bu arbededen nasıl çıkarım korkusuyla bilinçsizce koşuşturmaya başladım.iri spermlerin birine çarparak yere düştüm.Çarptığım sinirli sperm yere düştüğümü görünce işimi bitirmek için ayağını kaldırdı, Aaha bu benim sonum olacak derken polislerin fırlattığı gaz kapsülü kafasına isabet etti ve serseyip yere yığıldı. Buzlarımı çözdüm ve düşündüm.Üstümdeki kalabalıktan sıyrılmamın tek çaresi sürünerek gitmekti zira ufak tefek birşeyimdir.

    Tek tek spermlerin ayaklarının altından sürünerek daha sessiz bir yere gitmeye çalıştım. Nereye gittiğim hakkımda en ufak bi fikrim yoktu.Üstümde tam bi kaos yaşanıyor. Küfürler hacada uçuşuyor.

    sen dünyaya gelince ananı skicem senin bak, çıkışta seni bekliycem ollom

    beklemezsen şerefini skerim. Burda millet içinde erkeklik kolay tabi

    numaramı yaz lan gevşek, dışarda ara beni, kaç günün kaldı lan senin kaçıncı postadasın sen

    Senden 3 posta sonra ben varım, bizden önce gittin diye dışarda adam toplama erkek ol erkek

    Gibi 10'larca tehdit ve küfür havada uçuşuyordu.Bu adamlar kafayı yemişti.Ne olduda böyle birbirlerine girdiler?
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      bu hikayenin sadece testisteki kısmıysa daha 24 yılını bekliyoruz *
      ···
      1. 1.
        +1
        oku kardeşim pişman olmazsın. Yeminle şunun absurt draması bile çekilir.

        soruna gelecek olursak, hayır sadece çıkışa kadar.
        ···
      2. 2.
        0
        sansa gel lan:D guzel hikaye go go go
        ···
      3. 3.
        0
        Yaratıcılığını gibim panpa. Neyse hayal gücüne şuku
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster