/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +62 -32
    Evet arkadaşlar ankara da kaliteli bi spor salonuna arkadaşımın misafiri olarak gittim bu akşam üstü. Girdik salona basmaya başladık. Hemen dikkatimi yanına 3 4 tane ceylan gibi teen'i toplamış "o hareket şöyle yapılır gelin beraber yapalım" diyen 60 lı yaşlarda bir dayı çekti. Yaşına göre yapılı bir vücudu vardı ben de sordum kim bu diye arkadaşa . Arkadaş tanıyormuş popisi olmuş salonun dayı . Neyse biz basmaya devam ettik bu bi ara geldi bizim arkadaşı ütülüyo yok niye ağırlığı ordan tutuyon şurdan tutacan bunu yapan mühendistir her şey açıya göre ayarlanıyor falan filan. Ama asıl ilginç olan arkadaşım da böyle sanki sensei konuşuyor gibi kafası yerle 45 derece açı şeklinde dinliyor amk . Arada banada bakıyor tabi ben fazla giblemiyom çünkü muhabbeti dünya tarihine falan bağladı dedim aha bi tane özgüven patlaması daha fazla iplemedim.

    Herhalde benim tavrım hoşuna gitmedi dayının bi kaç dakika sonra tekrar geldi ve muhabbet aynen şöyle gelişti

    - sen okuyomusun

    - evet tıp okuyorum

    - onu sormuyorum kitap okuyo musun ! Orhan kemal demek ne demek bilir misin çocukk ??? Evren demektir Her şey demektir !!

    - Evet kitap okurum klagibleri ama sadece orhan kemali değil tabi bir çok yazarı

    Böyle diyince sinirlendi dayı dedi ki Orhanı okuyacaksın ulan

    Dedim ki

    - Dünya üzerinde çok çeşit bal varken ben neden bir balın tadına bakayım ?

    - öyle olmaz ! Eğer çok bal çeşidi yersen zehirlenirsin.

    işte o an gelişine güzel bir vole vurdum

    - Anzer balını bilirsin de mi dayı , işte o balın hasıdır . O baldan çok yersen asıl o zaman zehirlenip telef olursun . Orhan da senin için yazarların hası anladığım kadarıyla.

    Bunu dedikten sonra tıp fakültesine girip atıldığını , kendisinin aydın benim cahil olduğumu , hocalarımın zütünü yaladığımı falan söyledi ben de yaşına verdim dayının.

    Hep büyükler mi yaşına verecek sanki amk.

    Edit :

    Çoğu panpam olayın kurgu falan olduğunu söylüyor ama olay dün gerçekleşti ve ayarı verdiğim dayı herkesle muhabbeti olan salonda ünlü biri yani zütü o yüzden biraz tavan . Bu yüzden salonun ismini vermiyorum.
    ···
   tümünü göster