/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -3
    Merhaba panpalarım az önce başıma gelen olayı sizinle paylaşmak istiyorum olay sıcacık çünkü.

    Öğleden sonra bir şeyler yapmak için yine evimizin neşesi Bim'e doğru yola çıktım. içeri girdim ama taktiksel bir hata yaptım panpalarım. Kapıdan girdikten sonra direk kasalara yöneldim . Evet o an bütün gözler üzerimdeydi ve yakışıklı kaslı 190 boy ve özgüven sahibi olduğumda katılınca ayar vermeye gelen inci ci olduğum hemen anlaşıldı. Bu hatamı gizlemek için hemen kamuflaj olarak kafama bim poşeti geçirdim ama bu da incici olduğumun başka bir kanıtı oldu iyice sıçmıştım. Ama kararımdan dönmeyeceğim kesindi hemen en yakındaki le cola dan bir tane alıp kasaya yöneldim ama bu sefer işlerin kolay gitmeyeceğini anlamıştım. Yöneldiğim kasa da sırada bekleyen herkes bana yol açıyordu . Bütün kasiyerler bu kasaya toplanmıştı ve sanırsam müşterilerde bu planın içerisindeydi. Evet panpalarım bu sefer köşeye sıkışmıştım. Soğuk terler atmaya başladım ama o an kim olduğumu ve hayat amacımı bir daha sorguladım. Eğer bu ayarı veremezsem ben panpalarıma ne derim , liseli anancı binlerden ne farkım olur diye düşündüm.

    işte o andan sonra gözlerim karardı . Bunun sebebi le colanın kalitesizliği mi anlamasam da o andan sonra olanlar oldu. Sizmisiniz ulan 1 e 50 gelen diyip bütün lets prezervatifleri yığdım kasaya . içlerinden acemliğini sorusuyla sezdiğim gözlüklü kasiyer bana muz ortasını yaptı ve bu kadar prezervatifi ne yapacağımı sordu.

    - Hepinize yetecek kadar aldım daha ne istiyon işte yarram dedim ve arkama bakmadan bu kadar organize bir karşı ataktan bile muzaffer ayrılmamın gururuyla evimin yolunu tuttum
    ···
   tümünü göster