1. 76.
    +11 -10
    Adam kaynaksız ve asılsız uyduruk şeyler yazmış. Buna inanıp "TR SiQER HAJU" diyenler olmuş. He sker he.

    Duyduğunuza değil gördüğünüze inanın. Türkiye'de iç ve doğu kesimler berbat bir halde. Yaşama en ideal şehirlerin bile kocaman problemleri var. istanbul'u ele alalım. Dünya'nın en yoğun trafiğine sahip metropollerden biri ve şehrin ulaşım imkanları Barcelona, Londra gibi diğer Avrupa şehirleriyle kıyaslanamayacak kadar geri. Gidin görürsünüz. Daha doğrusu göremezsiniz çünkü istanbul trafiği rakipsizdir amk

    Aşırı derece ırkçılarmış. Lan tırrek sanki sözlükte sabah akşam Kürtlere, Avrupalılara, Çinlilere nefret ve öfke kusan entryleri Yunanlar yazıyor. Sen yazıyorsun sen. Türkler Avrupalılardan daha ırkçıdır. Bu arada belirteyim Türk'üm. islamofobi şuan Müslümanlarda bile oluşmuşken Müslüman olmayan Avrupa'da oluşmaması için bi sebep yok. Şunu hepiniz kabul edin sokakta 20 kişi "ALLAHU EKBER" diye bağırsa buradaki herkes tedirgin olur. Bu adamların size ön yargılı yaklaşması gayet doğal ve olağan.

    tak gibi bir iklimi varmış. Kıyı kesimleri hariç berbatmış. Lan sanki bizim kıyı kesimleri hariç çok iyi bir iklimimiz var ya amk. Git iki ay Erzurum'da, Sivas'ta ya da Hakkari'de kalmayı bi dene amk aktrollü seni.

    Başkentte değilseniz ulaşım berbatmış. Bizde başkentte bile berbat LOL :Dd

    insanları önyargılı ve yabaniymiş. Senin gibi yalancı ve prim yapmaya çalışan moronlara açıkçası ben de çok ön yargılıyım ama yabanilikte senin kafadakilerle ancak Orta Doğu canavarları yarışabilir.

    AKTROLL KARDEŞiM BENiM BE * )
    ···
    1. 1.
      +1
      Nickine bastım şukuyu. ayrıca melkorunda amk
      ···
    2. 2.
      +1
      okurken orgazm oldum bıradır.
      ···
   tümünü göster