1. 76.
    +3 -1
    Adam haklı beyler uzun bir süredir polonyadayım ve italyada da ukraynada da bulundum ispanyolu yunanı fransızı bir sürü arkadaşım var.

    Adam sonuna kadar haklı emin olun türkiye ırkçı geçinir güya ırkçı bilinir ama burada kesinlikle kat kat fazla kaç defa kavga ettik bilmiyorum her zaman omuzlar laf dalaşları küfürler aşağılamalar var normal geliyor artık o kadar fazla. En çok arapları sevmiyorlar sonra türkleri zaten bizi aynı görüyor tarih yoksunu huur çocukları. Ve diğer konularda da panpamın dediği gibi biz türkiyede laf ederiz her taka ama acı gerçek avrupa gerçekten taktan bir durumda kimse kimsein gibinde değil. Ha kibarlar yobaz değiller iyi niyetliler ama kendi insanlarına müslümansanız ve özellikle türkseniz açık açık ırkçılık ve 2.sınıf muamele görüyorsunuz.

    Özet: türkiyenin geride olduğu tek konu güzel kız amk diğerlerinde açık ara öndeyiz.

    Edit: bir panpam yazmış bende belirteyim gibmişim yunanlıları bize avrupada en çok benzeyen millet italyanlar bçel kol hareketleri konuşmaları kuralları giblememeleri vs yerlere çöplere kadar belki bu sebeptendir ama bir tek italyan insanından ırkçılık görmedim bu da dipnot olsun.
    ···
   tümünü göster