/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +44 -5
    Kadınların ne kadar şeytan olduklarına tekrar şahit olduğum olaydır, amk hep bana denk geliyorlar her halde.

    Dolmuşa bindim gidiyorum, sessiz kendi halimde, ulan ne gib yiyeceğim ben diye kafamda düşünceler var, malum hayat kaygısı iş para askerlik vs.

    Ben takunu yemiş kaz misali düşünceler içerisinde ayakta sırt çantamın ağırlığı ile zar zor dikilirken inmeme 5 dk mesafe kala en önde yer boşaldı, bende tam dibinde dikiliyordum kalkan amca "otur evladım iniyorum ben" dedi oturdum. Gene takunu yemiş kaz gibi düşünmeye devam ederken ardımda ki tekli koltukta oturan kızın telefon konuşması dikkatimi çekti ilgimi o tarafa yönelttim.

    "+kızıııım hemen instagramıma girmelisin çabuk ol hadi hemen
    +ya kızım hemen gir benim mobil verim yok hadi hemen
    + ya kızım bak dursun mesaj atabilir tamam mı dursundan mesaj gelmiş mi ona bak, eğer geldiyse fotosunu çek ve sil, ben eve varınca bana atarsın, gelmediyse sayfayı yenileyerek bekle.
    + ya kızım hadi mert girmeden hemen girip bakmalısın, eğer mert girerde dursundan gelen mesajı görürse çok kötü olur, pirince giderken elde ki bulgurdan olmayalım.
    +canım bak ben 15 dk ya evde olurum 15 dk otur bilgisayarın basına sayfayı yenileyerek bekle eve varınca kendim yapacam zaten tamam mı?
    +anladın beni değil mi? dursundan mesaj gelirse ve ya gelmişse hemen fotosunu çek ve sil bana whatsapp dan at, eve varınca ben okurum oldu mu?
    +tamam kuzum çok teşekkür ederim hemen sana kullanıcı adımı ve şifremi veriyorum."

    yemin ediyorum kanım dondu benim. konuşma kelimesi kelimesine aynı.

    yorum sizin.
    ···
   tümünü göster