/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -1
    Evet beyler yıl 2009 aylardan kasım üniversiteden o sene mezun oldum haliyle iş başvurularımda sana geri döneceğiz diyen binlerin de dönmemesi ile hafiften bunalıma girmişim ee bide 2 senelik üniversite hayatından sonra tekrar kürkçü dükkanına dönmenin hezimetiyle de iyice asosyala bağlamışım amk. Sabah beşlere kadar feysbukta takılmalar kurtlar vadisini baştan sona izlemeler öğlen üçlere dörtlere kadar pineklemeler anlayacağın çok gibimtırak bir vaziyetteyim.

    Yine bi gece feyste eşli okey oynuyorum karşımda bi hatun (hikayenin ana karakteri-ipek) yanda bi sap onun karşısında hatun. Bilirsiniz işte biz iki sap karşıdaki hatunlara yavaştan yavşıyoz salça oluyoruz geyik muhabbet zart zurt, bu diğer mal bigibim yapamadı hatun kaçtı bu da gitti bizde o arada ipek ile muhabbete devam ediyoruz. ipek afyon kocatepe üniversitesinde okuyor sanırım bankacılık okuyordu unuttum Biz bunla msn de konuşmaya devam ettik cam açmalar arada internetten tavla oynamalar falan kız bide aşk acısı çekiyo amk 2 yıllık sevgilisiyle araları kötü tabi ben dururmuyum fırsattan istifade ben bunu ufak ufak işliyorum. Yavrum boşver sen daha iyilerine layıksın üzme canını amacım tamamen kızı tava getirip gibmem yalan yok ama kızdada harbiden kaşarlık var kendi kaşındı kaltak. Bu beni afyona çağırdı bir hafta muhabbettten sonra. ipek yurtta kalıyor ama evde tek kalan kız arkadaşı var onda kalırız dedi. Amk kalbim güp güp atmaya başladı tek evde iki kızla birlikte kalıcam ama hafiftende tırsıyom lan ya kız kekliyosa beni diye. Asosyolliğin dibine vurmuşum zaten kaybetçek bişeyim yok amk en azından şansımı deneyeyim dedim evdekilere afyonda üniden arkadaş var bi iş varmış ona bakmaya gidicem hem kafa dağıtırım dedim izmirden çıktım yola afyona gidiyorum. Dışarısı kar kış kıyamet uşaktan geçiyoruz kar yağmaya başladı bile. içim kıpır kıpır kızla msjlaşıyoruz işte uşağı geçtim afyona gelmek üzereyim gibisinden. otobüsede gece 12 arabasına bindim yanlış hatırlamıyosam sabah 4-5 gibi afyonda olacam. Kendi kendime tribe girdim yaklaştıkça ya kız ekerse ya gelmesse. Kar kıyamet bi başıma bilmedim etmediğim yerde ne işim var diyorum. Kızın dediği yerde indim bekliyorum gelen yok giden yok 5 dkk sonra karşıdan birisi yaklaşmaya başladı...

    Gelen ipekti derin bi nefes almıştım artık ekilmeyeceğimi biliyordum en azından. Direkt kızların eve gittik iki laklak sohbet zaten sabah oldu girdik biz yatağa (ben daha öncesinden zemini hazırlamıştım, işte geldimde böle yiyişiriz böle gömüşürüz diye) başladık yorgan altında oynaşmaya. Abartsız sölüyorum 2-3 dkk oldu olmadı verdim ağzına benim çavuşu ama kız kız olduğu ve analcı olmadığım için oraldan öteye gitmedi ilişkimiz. Sabaha kadar yalamaktan dilim uyuşmuştu amdan soğumuştum artık ama durmadım devam ettim çünkü hayatımda böyle bi ten böyle bi koku görmemiştim hatunu netten değilde normal hayatta tanısam aşık olurdum ki genede aşık oldum sonra sonra. Biz bunla 1 hafta takıldık benim para bitti kızın parayıda bitirdik ama hiç geri dönesim yoktu ikimizde mutluyduk 1+1 stüdyo evimizde. iş bulmak bahanesiyle geldiğim afyonada da iş aramaya başlamıştım. Amk aylığı 400e bi iş vardı sırf kalabilmek için ona bile başvurmuştum ama almamıştı binler. Elden bişey gelmezdi artık gitmem gerekiyordu biletimi aldık akşam otogara gittik. O geceyi hiç unutamam onu son görüşümü arkamdan el sallamasını falan hala aklımda. Otobüsle giderken aşık olduğumun farkına varmuştım, insan yanındayken anlamıyor. Yiyişip gibişip gönül eğlendirmek için geldiğim kıza aşık olmuştum amk. Biz bununla bi süre daha konuştuk sonrasında arada mesafe olduğu için ayrıldık. Aşk acısı çekiyordum. Afallamıştım amk. Böyle olmayacaktı oldu bitti yaşandı olacaktı. Buda böyle yaşandı bitmişti işte.

    En son aradan 6 yıl geçtikten sonra geçen ay ben bunu feysten buldum vee

    Ekledim ve mesaj attım. Aradan 1 saat geçti ama msj okunmasına rağmen cevap vermemişti. Girip bakayı bi profiline dedim kaltak engellemiş. Hemen diğer yedek hesaba girip ordan yazdım "engellemene gerek yoktu sadece halini hatrını sormak istemiştim" kaltak evlendim ben dedi. (Biz bundan ayrıldıktan 6-7 ay sora ben buna sms gönderdim ozamanda nişanlandım die yalan sölemişti) daha önce öyle demiştin yemezler dedim. "Demekki seninle konuşmak istmemişim " dedi huur sonra engelledi. Çok koymuştu lan söyledikleri ama sinirlenmiştim laf sokmadan rahatlayamazdım, tweeterdan buldum bunu tam msj yazıcam bi baktim 1 dkk önce twet atmış. "Yaa bu eksler neden heryerden eklemeye çalışıyor onursuz ve gurursuz olsuğunuzu zaten biliyoruzda utanmalarıda yok bunların." Yazmış. Bikere daha yıkıldım amk huurda gram merhamet yokmuş.

    Neyse 2-3 gün sonra dayanamadım feyk bi hesaptan altına yazdım " huur demekki zamanında iyi vermişsin ekslere adamlarda devamlı onur gurur demeden aramış seni, belki bida ellettirir diye"

    Buda böle bi hikayem. Dinleyen dinlemeyen herkesin gibi sağolsun.
    ···
   tümünü göster