/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +8 -3
    bu mevzu çok derin. dünya geneline bakıcak olursak aslında herkesin de bildiği gibi bu durum böyle değil. çünkü türkiye dışında sex su içmek gibi bi ihtiyacı karşılamak gibi bi durum aslında. ama türkiyede durum farklı bunun sebebi de atalarımızdan gelir. bizim memleket çoğu konuda her şeye duygusal yaklaşır ve derinlemesine düüşünerek yargılar çoğu şeyi. aslında normali her konuda relax olmak gerekir tabi mantık çerçevesi içinde. ben demiyorum ki amı zütü dağıtın kızlar vurun vurdurun diye bi mevzu yok. bu dünyanın her yerinde yadırganan bi konu zaten.

    özet geçiyim en iyisi. aslında olması gereken kızlık mızlık mezularına kızların fazla takmaması gerekir. zamanı yer ve uygun ortamı olunca sex akışına bırakılarak iki tarafın da isteği doğrultusunda karşılıklı istenmesi durumunda olması gereken bişeydir. abartılıcak konusunun bile yapılması gerekicek bi durum değildir aslında. erkeklerin de abazanlık yapıp karı kıza tecavüz taciz maciz yapmaması gerekir. hayvan olmayın amk olmuyosa zorlamanın bi anlamı yok gibtir git para karşılığında yapılan yerlerde ihtiyacını gider amk.
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      öyle de ülkenin durumu belli işte, haklısın
      ···
    2. 2.
      +6 -1
      ülkenin amk. en iyisi gibtir olup gidelim bu ülkeden amk
      ···
      1. 1.
        -1
        nereye gidiyon amk, ne kadar insanlarının düşünceleri dar olsa da senin ülken burası
        ···
    3. 3.
      +3
      valla cinssellik konusunda seni bu düşünceyi savunuyosun diye yargılayan insanlar varsa onlarla zaten irtibatı geç selamı sabahı bile kesiceksin o tiplerin çoğu zaten barzo amk..laf anlatamazsın beynini gibtiklerime.

      ilişkilerdeki mevzuları diyosan da o da senin kişiliğine kalmış bi durum doğru insanı seçince karşılıklı güven sağlandıktan sonra ki karşılıklı güven olmazsa zaten gibmişim öyle ilişkinin gelmişini geçmişini..bi gibe yaramaz o ilişki. onun dışında çok da önemli bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ben ilişkilerde
      ···
      1. 1.
        +1
        Bence cinsellik amaç değil araç olmalı..
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster