/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    0
    isa ve musa mitolojik demen bence işi tak etmen demek panpa, hz, isanın roma kayıtlarında tonlarca kaydı var roma lejyonları hakkında roma kentine raporlar bile yollamış bu kadar dökümanı olan bir kişiye mitolojik demen çok saçma olur panpa..

    allah her 100 yılda yer yüzünde bize görünüp burdayım dese sence hangi insan oglu günah işler ? hani akla akra ortaya çıkar ? sen burda bu başlıgı açarmıydın ?

    inanç belli olmayan şey için vardır panpa bunu unutma, bir sınavı kazanıcagın asla kesin degildir ama buna inanırsın, birinin seni sevicegine inanırsın ama bu asla kesindegildir,

    kuran kısmınına çeşitli olayları önceden haber vermiştir burası aşikar, faka çeşitli şeyleri haber vermemesi çok normal tıpkı allahın bize görünüp nünah işlememizi ögütlemesi oalyı gibi düşün kuranda amerika kıtası var dense ingilizler kıtaya ayak bastıgında kızıl derileri öldürürmüydü ? onları öldürenler şu anda cehenemde halan yanıyor olurmuydu ?
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa bidaha bak isa diye biri inciller ortaya çıktıktan sonra isa ortaya çıkmış sana sormak istiyorum eğer tanrı kutsal mekanında hacıların ölmesini engellemiyorsa neye yarar insan ibadet etsin diye yarattık mantıklı mı eğer din birinin uydurmasıysa ve hepiniz hayatınızı olmayan bşr kader için harcadıysanız çünkü gerçek hiçbir delil yok tanrının olması bana 100 lira ver sonsuz para vercem sana demem gibi ama sana bunu yapabileceğime dair bi kanıt sunmuyorum bide sadece 100 lira var attığım linki oku belki hoşuna gider http://tanrivarmi.blogspo...ejder-carl-sagan.html?m=1
      ···
   tümünü göster