/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +18 -1
    Beyler inanmayacaksiniz ama su an o bahsettigim kiz aradi beni, kafasi guzeldi:)

    Neyse devam edeyim.. Bunu bir kez yaptiktan sonra onu iyice kullanabilecegim kanisina vardim ve defalarca surdurdum ayni seyi.. Bir gun cocuklar geldi ve bana para olmadigini baska yolla halletmemiz gerektigini soylediler, tamam dedim ne yapacaz.. Kapkac dediler, oglum gibitirin gidin ne diyonuz siz bi bu ekgibti amk falan demeye kalmadi, yurumeye basladik, bunlar kestirdi gozune bir tane kadini kosup aldilar cantasini bir saat sonra falan bulustuk bir yerde 100 kusur lira para cikmisti icinden .. Amac uyusturucu olunca anasini babasini tanimayan insanlardan beklenen davranisi gostermislerdi.. Sasirmamistim o kadar da.. O gecemizi de kurtarmistik, sevincliydik(!) gibeyim anasini .. iki gun sonra geldiler ve bu belediyenin elektrik bakim arabalarinin oldugu yere gitmemiz gerektigini, o arabalarda bir suru bakir tel oldugunu, onlari calip hurdaciya satarsak guzel para kaldiracagimizi soylediler.. Oraya gitmeden, mahallede yeni bir insaat vardi once oraya gittik gece on ve ya onbir gibi..
    ···
    1. 1.
      +2 -4
      * Bunu bir kez yaptiktan sonra onu iyice kullanabilecegim kanisina vardim ve defalarca surdurdum ayni seyi..'' laflara bak
      ···
    2. 2.
      +18 -1
      boyle sacma hikaye gormedim. lan oglum ictiginiz alti ustu cigaralik ve hap. siz bunun icin kapkac yapiyosaniz eroin alsaniz gotunuzu gibtirirsiniz.
      ···
   tümünü göster