/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 201.
    +7 -1
    Sevgilimden de ayrilmistim.. Ama o bana bir sekilde yazilar yazar, bunu birlikte atlatabiliriz, yeter ki elimi tut ben senin icin her seyi yapmaya hazirim gibi cumleler kurar, bu yazilari bana arkadasim vasitasiyla ulastirirdi.. Ona deger veriyordum.. Cok deger veriyordum.. Hayatimin aski.. Onu cok uzdum, cok yaraladim ben.. Beni affediyordu ne yapsam ne desem beni affediyordu cunku agibti bana, ben de ona agibtim ama icten ice curuyen beynim, onun kafami actigini dusunduruyordu, uzak kalmam gerektigini soyluyordu.. Bizim cok sevdigimiz fatih diye bir arkadasimiz vardi siniftan.. O sinifta kafasi matematige basan, cok guzel sesi olan, komik, neseli, fakat ailesinin durumu kotu olan bir kardesimizdi..
    Bizimle beraber icmek istedigini soyledi tamam dedik ayip ediyon gel.. Bizimle birlikte bir kac gece takildiktan sonra o da fark etmeden girmisti uyusturucunun cazip hayat tarzina..
    Erzurumluydu..
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa 2009 senesi demişsin haber 2014 senesinde..
      ···
      1. 1.
        0
        bizimi gibiyo lan bu;

        bak şerefsiz hemen kaldırdı entry lerini gördün mü
        ···
      2. 2.
        0
        isim gucum yok sayfalarca yazi yazip sizi mi gibicem univesite okuyorum calismam gereken onlarca ders var ama oturmus burda hikayemizi yaziyoruz, okuyan bizden kucuk bizden tecrubesi varsa bulasmasin diye
        bir de inandirmaya calisiyoruz var mi boyle sey..
        ···
      3. 3.
        0
        http://www.aksam.com.tr/g...olumle-bitti/haber-312548
        haber buydu
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +1
      Çünkü sana aşık
      ···
   tümünü göster