/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 401.
    +7
    Sonu nasil mi oldu.. En son sekerimizi altin vurusumuzu ( olmeden ) yaptigimiz gece gercekten muthesemdi.. Bunun nedeni cocuklarin denetimli serbestlik muhabbetinin devam etmesi , amateme yatma ihtimallerinin olmasiydi.. Bu onlari gozunu korkuttu artik ve altin vurusu yapip sona erdirmeyi dusundurdu.. Dorder seker ve standart yirmilik sigaramizla, bursanin en guzel yerlerinden olan kaplikayaya ciktik, ormanlik daglik alandir .. Yazin hava muhtesemdi tabii ki.. Birer de bira aldik birakmamizin serefine.. Son kez sodalarimizi actik, yuttuk sekerleri ve vurduk sigaramizi.. ilk sekerimi catlatan sarki, ibrahim celik- chase the sun.. Actim ve onun muhtesem yukselisi esliginde son sekerlerimin catlamasini hayran kalarak yasadim.. Hepsi catladiktan sonra biralarimizi tokusturduk ve ictik.. Yattik cimenlere ve gokyuzundeki yildizlarin ne kadar hur ve bagimsiz oldugunu dusunmeye basladim ben.. Bizim gibi degillerdi.. Mutlu olmak icin bir sey yapmalari, bir fedakarlik ve ya birinin gunahina girmelerj gerekmiyordu.. Oylece duruyorlardi.. Sekerli kafa insana inanilmaz seyler dusundurur.. Cok iyiydi beyler.. Biz asla o yildizlar gibi hur ve bagimsiz olamadik.. Belki hepimiz birer yildizdik fakat bizi de sonduren uyusturucu batagiydi.. Farkimiza varamadilar.. Yok olduk.. Hala cigerlerimde ictigim esrarin kalintilari duruyor.. Arka dislerim curudu seker yuzunden, gozlerim isiga bakamaz oldu, gunduzleri disari cikamaz oldum .. Bir cok olumsuz yonu hala hayatimda devam etmekte.. Sagliksiz bir kan, sagliksiz bir vucut ve olum.. Bunun sonu yok beyler, bulasmayin, bulastirmayin kimseyi.. Ben en cok ne zaman uzuldum biliyor musunuz? Benim aldigim her exin vatanima gibilan bir kursun oldugunu ogrendigimde uzuldum.. Uyusturucunun ham maddesi ortadogu ulkelerinden Turkiye'ye kacak olarak getirilir, kacak gecerken pkk itlerinin sozde kontrol noktalarindan gecer ve haraç alirlar gecen her kacak maldan ardindan Turkiyede uretilip avrupa ulkelerine gonderilir.. Teroru en cok finanse eden seyin, terorun sah damari olan seyin kacakcilik oldugunu bilin.. Kaybettiklerinizi geri kazanamazsiniz.. Ben bugun iki aydir tanidigim bir kiza bir zamanlar bu isin icinde oldugumu anlattim.. Anlatma nedeni bu entryleri yazarken gorup sormasiydi.. Anlattiktan sonra kizin suratindaki ifadeyi , anlatamam.. Sana hic yakistiramadim dedi ve uzuldu..

    EN onemlisi cevrenizde fen lisesine, anadolu lisesine giden ve uyusturucu kullanan cok az genc gorursunuz.. Bu genclerin cogu meslek lisesi ogrencisidir, sizin o onyargili, bir taktan anlamaz bunlar, zaten sinavlardan dusuk aldiklari icin oralara gidiyorlar dediginiz genclerin hayatlarinda ne oldugunu bilmiyorsunuz, sokakta yamula yamula yuruyen bir genc gordugunuzde aciyarak bakiyorsunuz.. Fakat onu bu hale dusuren size sosyal statulerinizin verdiigi hava ve onlari asagida gormenizdir.. Hic kimse masjm degildir.. Onlar gencligini kendi istekleriyle rezil etmediler, etmedik.. Bunlarin tek suclusu toplumdur.. Toplum ve egitimsiz cevredir!..

    Beyler kendi hayatiniza, sevdiklerinize ve sevenlerinize deger verin.. Sevgilerim ve saygilarimla. iyi kotu yorum yapan herkese tesekkur ediyorum.. iyi ki varsinkz iyi ki dinlediniz hayat hikayemi.. Bir nebze de olsa rahatladim artik.. Yok olmayin.. Hepiniz bir yildizsiniz genc kardeslerim, arkadaslarim.. Saglicakla kalin..

    Yil 2015 ve benim bir arkadasim evlendi.. Digeri ise 120 bin liraya varan borcun ardindan istanbula kacti ailesine birakti borclari.. Bense erciyes universitesinde ogretimime devam ediyorum..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +6
      Bir hikayenin daha sonuna geldik burdan Torbacı muhittin abinin dıbına koyuyorum bidaha yüzünü görmek istemiyorum mendebur oçe
      Not:Ben hap kullanmadın kaçak rus purosu getirirdi muallak soyup soğana çevirirsi tepkim bu yüzden
      Panpa geçmiş olsun bidaha bulaşma bu zıkkıma
      ···
    2. 2.
      +1
      Erciyes üniversitesıne yolum duserse gelırım kardeşim eskısehırdeyım * Bende zamanında zor kurtulmustum. Geçmiş olsun. Sakın baslamayın aq sakın ha bı sıke yaramıyan seyleri
      ···
    3. 3.
      0
      Geçmiş olsun panpa
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster