/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +90 -23
    1992 yılıydı ve yıllardır biriktirdiğimiz parayla kardeşimle beraber bir ajans kurduk. Olayları araştırıp gezetelerimizde yayınlayacaktık. Bu dönemlerde siyaset gazetesi kurmak çok saçma olurdu. Bizi anında tutuklayıp cezaevine koyarlardı. Zaten o dönemde de neredeyse hiç siyasi gazete yoktu. Biz de siyasi gazete kurmak yerine korkunç ve gizemli olayları araştırıp gazetede yayınlayacaktık. ilk işimiz bir köydeki vakalarla ilgiliydi. Nazar olduğu düşünülüyordu. Çünkü köydeki kadınların tümüne türlü belalar geliyormuş. Hiçbir ailede huzur falan kalmıyormuş.

    Kardeşim Sadık eline bir sürü evrak alıp bir de bavulunu hazırlayıp köye gitti. Orada bir ay kalıp gelecekti topladığı bilgilerle. O süre içinde mektuplaştık. Her şeyin son derece düzgün gittiğini o kadar da gizemli bir olayın olmadığını söylüyordu. O zamanlarda da ajansın başına birçok borç binmişti. Bunları ödemek için her şeyi yaptım, varımı yoğumu verdim ve o süreler içinde kardeşimle hiç irtibat kuramadım. Borçların yarısını kapattıktan sonra mektupla ona ne zaman geleceğini sordum. Çünkü maddi durum zayıftı ve artık gelmesi gerekiyordu. Mektuptan sadece 4 gün sonra cevap aldım ve şok oldum. Kardeşim bana gelmeyeceğini ve artık hep orada kalacağını belirtti. Maddi durumum elvermediği için o köye de gidemedim çünkü köy çok uzaktaydı. Arkadaşlarım da gitmek istemedi çünkü o köyle ilgili birçok dedikodu vardı. Orada cin vakalarının gerçekleştiğini söylüyordu ve bu yüzden hiç kimse gitmek istemedi. En yakın arkadaşım da gidemezdi çünkü o da benim ajansımda çalışıyordu. Onun birçok mali işleri vardı ve onun da benim gibi borçları birikmişti. En sonunda polislere haber verdim ve onlar köye gidip kardeşimi getireceklerdi. Ama geldiklerinde bana onu bulamadıklarını söylediler. Köyde onu gören de pek olmamış. Sadece birkaç kişi görmüş ve onlar da nereye gittiklerini bilmiyorlarmış...

    Kardeşimin üzüntüsünü çekerken borçlar ikiye katlandı. Borçlarımın tamdıbını tam 10 yılda kapatabildim. Borçlarımı kapatmıştım ama param yoktu ve para bulup o köye gitmem gerekiyordu. Aslında borç alıp gidebilirdim ama ben ajansı bırakıp gidemedim. Bu yüzden ajansı satıp gitmeye karar verdim. 10 yıl daha geçti ve ajansımı birisi satın aldı. Artık maddi durumum iyileşmişti ve köye gidebilirdim ama ilk önce en yakın arkadaşım Selman'a danışmam gerekiyordu.
    ---
    Evet beyler beğenilirse yazmaya devam edeceğim. Yerlerinizi alın UP UP

    NOT: Beğenenler şukularını beğenmeyenler çükülerini ekgib etmesin.

    NOT2: Beyler son parta tepkiler gelmiş yine okuyunca pek iyi son yapamadığımı farkettim. Özür diliyorum. Birdaha yazacağım zaman bu hususa dikkat edeceğim.

    NOT3: Evet beyler hikaye kurguydu.

    ÖNEMLi EDiT: Beyler yakında başka bir hikaye (kurgu yada yaşanmış daha seçmedim) yazacağım. Okumak isteyenler takipte kalabilir.

    EDiT2: Keşke diğerleri gibi hikayeyi bitirmeden yarıda bıraksaydım içim rahat ederdi aynı küfürü yedim sonuçta
    ···
   tümünü göster