/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Allahın kendi yazdıgı kitapları önemsememesi(incil tevrat)

    Bir çok ölümcül hastalığam çözüm bulan bilim adamlarının sırf hristiyan veya ateist olduğu için cehenneme gidecek olması.

    Tanrının kibirli olması

    Puta tapmanın günah olması fakat kabeye karşı diz. çökmemiz vsvs
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Trajedica dalga geçmeden ciddi bir şekilde söylüyorum bu tarz din karşıtı yazıları okumamaya çalış. Okudukça,öğrendikçe dinlerin yalan olduğunu ve kandırıldığını öğrenecek ve kendini boşlukta hissedeceksin. Dinler insana hazırdan yaşam amacı veriyor. Herkesin gerçekleri öğrenmesi gerekmez. Eğer gerçekler insanı üzecekse öğrenme daha iyi. Mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmen dileğiyle.iyi günler.
      ···
      1. 1.
        +1
        Genel olarak söylüyorum dostum. Tabiki de insanın dinine bağlı olması güzel birşey. Genel olarak gösteriş yapmayan ya da kulaktan duyma ateizmi öğrenmiş veletler harici kişiler senin gibi çevreye zararı olmayan kendi halindeki dindarlara "gel pampa seni ateist yapalım"tarzı söylemlerde bulunmazlar.O yuzden sana saygım sonsuz. Umarım senin de gerçekten ateizmi benimsemiş insanlara saygın sonsuzdur. Saygılarla.
        ···
      2. 2.
        0
        Ben seni anlıyorum dostum. Müslüman olduğum zamanlarda olmayan insanların adına üzülürdüm.Bu doğal birşey bu davranışın insanlara yardım etmek isteyen iyi kalpli bir insan olduğunu gösterir bir art niyet gözettiğini düşünmüyorum.Her ateist kötü değildir ben sadece bunu belirtmek istedim. Tekrardan iyi geceler *
        ···
      3. 3.
        0
        @trajedica ciddi ciddi tek bir soru soracağım ve doğru cevap ver lütfen
        kur'an ' ı okudun mu tamamen ? türkçe meâlini , anlayarak ?
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster