1. 1.
    +23 -1


    1-IP nizi gizleme



    Internette ip sizi tanimlayan en önemli bilgidir. Hangi ülkede ve sehirde olgunuz ve daha pek cok bilgi ipden tespit edilebilir bu nedenle ilk is olarak bunu gizlemeliyiz. Bunun icin yapmaniz gereken VPN kullanmak. Artik pek cok VPN ucretsiz olarak bulunabiliyor. Burada kritik nokta eger bir VPN kayit icin sizden email, isim, dogum tarihi v.b. bilgiler istiyorsa asla gercek bilgiler vermemelisiniz. Cunku mesela polis bakti ki ip niz VPN arkasina gizlenmis bu durumda yapacagi ilk sey o VPN firmasindan gercek IP ve bilgilerinizi istemek olacaktir ve firmalar istendiginde genelde hemen bu bilgileri veriyorlar.


    ···
    1. 1.
      +3 -62
      Gerizekalı IP den adres falan bulunduğu yok modem sinyalinden bulunuyor IP mail gibi birşey.. 3 senedir anonymous tayım senin kadar gerizerkalısını görmedim gibtirgit burdan.
      ···
      1. 1.
        +3
        Yarram ne taktan anlıyosun modem sinyali diyor qwkdjhwqdqh Daha o çağa geçemedik radyo frekanslarını bile hackleyebilelim aq ayrıca fırat adam ol lan
        ···
      2. 2.
        0
        kardeşim şu anda çindeyim, Amerikalı bir oda arkadaşım var. geçen anonymoustan muhabbet açıldı, kendisi de bir ara katılmış, sonra ayrılmış.
        adamın dediği şey ben hayatımda bu kadar gerizekalıyı bir arada görmedim. yani anonymous falan boş beleş işler.
        ···
      3. 3.
        0
        ebenin amı ne işin var çinde önce onu söyle sen :D
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +11
      Aptal aptal konusma gerizekali. Modem sinyali ne? Sen VPN kullandiginda zaten butun iletisimin sifreli servis saglayici senin ne yaptini bilmiyor ne iddia ederek seni suclayacak?
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        MAC adresinden de bulunur fakat MACadresini kolayca degistirebilirsin.
        ···
      2. 2.
        +2
        Degistirdim zaten gel bul hadi.
        ···
      3. 3.
        +1
        Modem Sinyalini birazcık açıklasana panpa
        ···
      4. 4.
        0
        O mac adresini kolayca değiştiririm diyen mali bulun bana
        ···
      5. 5.
        0
        Bu neyin kafası amk bilgisayarda hadi neyse yeni bi internet kartı al da telefonda mac adresini değiştirmek zaten daha zor direk telefonu değiştir onun yerine senin amk ben yani nesi kolay bunun
        ···
      6. diğerleri 3
    3. 3.
      +1 -2
      Ya dıbını gibtiğimin çocuğu IP modemi aç kapa değişir modem sinyali değişmez. port gibi birşey amk vpn falan kurtarmıyor..
      ···
      1. 1.
        +2
        Ulan allahin safi modem sinyali ne sen onu bi acikla ona göre cevap verelim sinyalmis sinyalini gibeyim. Bi adam gibi dinle. VPN i actim, bir tane siteye girdim anana sövdüm. Tamam mi? Bu sirada servis saglayicimin (TTNET mesala) gördügü sey ne? Gördügü sey sadece su: Bir sunucuya baglaniyorum ve sifreli olarak bir veri aktariyorum.
        -Hangi siteye girdigim, ne yaptigim belirsiz. Amerikadaki, Arizonadaki X serverina baglanmisim. Bu server ustunden hangi siteye ciktigimi bilmiyor.

        Ne modeminden sinyalinden bahsediyosun amk. Ha olurda ttnet durduk yere benden süphelenir neden bu adam vpn kullaniyor amk neyi gizliyor bu der ve benim hatti takibe alirsa belki acik portlardan falan bi sekilde biseyler kapabilir. Ama portlar da kapaliysa pc ne zaten erisemez. Durduk yere milyon tane insan varken neden senden suphelensin? terörist misin?
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        VPN felan kurtarmaz eninde sonunda bulunursunuz
        ···
      3. diğerleri 0
    4. 4.
      +3
      cugu vermek için account oluşturdum
      ···
    5. 5.
      0
      Tine IP falan saçmalamış birileri.Lan dangalak o çok güvendiğiniz VPNler tarayıcıların açığı ile gerçek ipnizi gösteriyo yine
      ···
      1. 1.
        0
        Onun icin de TOR kullanacaksin iste cahil herif.
        ···
      2. 2.
        0
        lan mal tor tamam iyi güzel de o da havuza atıyo gene %100 bişey vermiyo
        ···
      3. diğerleri 0
    6. 6.
      0
      PC, modem, telefon ucununkini de degistirebilirsin yeni modem falan almana falan gerek yok. Ayrica Android de device id diye bi olay var uygulamalar seni oradan taniyor root attiktan sonra MAC yaninda onu da degistirebilirsin. Hicbirine kafan basmiyorsa ucuza bir android telefon alirsin bi kafeye gidip napiyosan yapar gider uzaktaki bir cöpe atarsin. Bu kadar basit.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster