/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +25
    Bahar kız kardeşimle ilgileniyordu ara sıra gezdiriyordu dolaştırıyordu ablalık yapıyordu anlıyacağınız. bir gün kardeşimin telefonuna bahardan mesaj geldi hemen aldım telefonu kardeşim şuan yok ben abisiyim diye mesaj attım oda tamam söylersiniz mesaj attığımı falan diye geçiştirdi.

    bu fırsat elime geçmişken kullanmalıydım beyler hemen bir mesaj daha attım "istersen numaranı alayım kardeşime ulaşamadığım zaman sana ulaşırım"
    bu mesaja "tabi alabilirsiniz" diye cevap verdi inanın o anki mutluluğumu anlatamam beyler bu kızla yaşadıklarımı ince ayrıntısına kadar hatırlıyorum beyler inanın bana mesajların içeriklerini bile hatırlıyorum allah size böyle bir duygu vermesin inanın bunu yaşamak istemezsiniz aradan yıllar geçti ama yüzünü unutamıyorum hep aklımda.

    herneyse bir şekilde konuşmayı telefondan ilerlettim bir gün babamın iş yeri bizi şenliklere zütürücek denize falan giricez piknik falan takılıcaz bahara gidip gitmeyeceğini sordum beyler kız sen gidersen bende gelicem dedi bundan daha mutluluk veren bir cevap olabilirmi beyler bende gelicem dedim.
    ···
    1. 1.
      -16
      kardeşim soru ekleri ayrı yazılır dikkat et yoksa okumayı bırakacam amk
      ···
      1. 1.
        +1
        şekilsin ya
        ···
    2. 2.
      +10
      ula sokayım soru ekine bi bak bakalım o kos koca paragrafta nokta virgül var mı sen takmışsın soru ekine
      ···
      1. 1.
        +2
        aga konuşmayı bir şekilde ilerlettim diyosun da önemli kısım orası orayı atlama işte nasıl ilertiyorsun şu amk muhabbetini.
        ···
      2. 2.
        0
        panpa o durum tamamen farklı arada kardeşim vardı bahane üretiyorsun işte kardeşim seninlemi nerdesiniz falan filen diye diye alıştırıyorsun kızı senle konuşmaya o şekilde oldu bizim olay
        ···
      3. 3.
        0
        Yarram üniye 22 yaşında başlamış amk bu bebe 1 sene de lisede çaksa arada 3 yıl kalıyo.
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      0
      zencifare +1
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster