/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    -6
    ulan ne kadar geri kafalısınız dıbınakoyim sizene milletin deliğinden isterse patlattırır isterse diktirir. millet uzaya çıktı yaşam arıyo siz hala karşı cinsin vücudundaki delikleri çözemediniz. ne alıp vermediğniz var amq, türk kızlarının tek + sı bakire olmaları mıydı neydi amınkoyim nası geri kafalı cahil insanlarsınız dıbınakoyim ya

    edit: ulan okudukça dahada sinirleniyorum yok korku filmi gibi diyen var yok köle olarak vericen anasına babasına küfürler sizene olum ne tak yediklerinden kime verip kime diktirdiklerinden sizene dıbınakoyim elalemin derdi sizimi gerdi. beyinsizsiniz sığ düşünüyosunuz at gözlüğü takmışsınız hepiniz gericisiniz böyle düşünenlerin beynini gibiyim
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Ananı son teknolojiyle gibtim
      ···
    2. 2.
      +2
      Senin gibi kız yanlısı gavatlar yüzünden kızlar kendini bi tak saniyo o uzaya giden yaşam arayan milletlerin kızlarıyla bizimkiler bir mi amk.
      Onların elinden kitap dusmuyo bizimkiler instaya atacağı fotoya hangi filtreyi koysun diye düşünüyor. Arada fark züt oğlani.
      ···
    3. 3.
      0
      benim amacım kızların zütünü kaldırmak değil onların kendilerini bi şey sanmasını sağlamak değil. sadece sizin bu kadar sığ, gerici düşüncelerinize dikkat çekmek istiyorum. bi kız isterse diktirir diktirmez sizi bu ne kadar ilgilendirir. hani siz kimsinizde onların namusuna dil uzatıyosunuz. yok köle pazarında satıcan filan. ulan namus denilen şey iki bacak arasındamı zannediyosunuz siz. bide başlığı açan gavat demezmi rus alman filan alalım diye alıcak imkanı vardıda almıyordu sanki.o hatunları görseniz nefessiz gibeceksiniz aq. varya düşüncesiz insanlarsınız bu kadar tutuculuk bu yılda ne biliyim korkuyorum lan sizden kim bilir sizin aklınızda neler vardır daha.
      ···
    4. 4.
      +1
      bak benim gerizekalı gavat kardeşim bu iki yüzlülüktür kime gibtirdiği ne yaptığı ona kalmış ama folloş olmuş dıbını diktirip daraltıp ben bakireyim diye kandıracağı kişi biz türk erkekleriyiz sonuç olarak yalan ile başayan bi ilişki ne kadar sağlıklı olur ? Patlakmısın olabilir insanız karşındaki seni öyle kabul ederse sorun yok ama gidip kimseyi kandırmaya hakkın yok.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster