/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5 -3
    Sene 1999, aylardan ağustos.. Adapazarı adlı yerleşkede bir akrabamız bulunmaktaydı o dönem. isimlerini hatırlamıyorum ama evlerini, uzaktan akrabamız olan o kızın odasını, odasının kapısını ve tabii ki odadaki o 'MAVi LEĞEN'i asla unutamıyorum.

    Burada sanıyorum adı karasu olan bir bölgede yazlıkları vardı, geniş bir alandı ve denize yakın bir evdi. Bavullarımızı üst katta bir odaya koyup denizin ve güneşin tadını birkaç gün çıkarttıktan sonra uzaktan akrabamız olan bu ailenin genç kızı benimle ve erkek kardeşimle ilgilenmeye başladı. Toplam 3 kişilik evcilik oyunları oynuyorduk. Ben 1986 doğumluyum ki o zamanlar sanırım 13 yaşına yeni girmişim. Kız da olsa olsa benden 7-8 yaş büyük ama baya güzel ve her türlü fiziği her türlü fizik sınavından muaf olacak güçte.

    Büyükler aşağıda sohbet ederken biz de yukarıya 'ablamızla' vakit geçirmek için yollandık. Bu kız bizi odasına aldı ve şöyle bir senaryo üretti; ben bu kızın ikinci kocasıymışım, erkek kardeşim ise bizim oğlumuz ve taksicilik yapıyor. Ben de oğlumun taksisiyle eşime (uzaktan akraba kız) a çarpıyorum ve üzerime düşüyor. Tabi bunlar olurken erkek kardeşim odanın dışında mevzilenecek şekilde bir evcilik görevi üstlenmiş durumda kız tarafından.

    Bu yakınlaşma aklımı başımdan almıştı. Sonra dedi ki 'sen de işe git gel birazdan, tıklat kapıyı ben geldim de, seni içeri alayım'. Olur dedim ve çıktım o buzlu camlı ahşap oda kapısından. Bir iki dakika bekledikten sonra kapıyı tıklatarak 'ben geldim' dedim. Kapı açık gelsene hayatım dedi ve ben de girdim. Aman tanrım bir de ne göreyim...

    MAVi LEĞEN içerisinde çıplak vaziyette, bacakları dışarıda kalacak şekilde oturan bir kız. 13 yaşımdayım ve şimdiki çocuklar gibi bir cinsel mevzumuz olamıyor teknoloji gelişmediği için. ilk kez gördüğüm bu çıplak genç kadın imajının beynime verdiği zararı uzun süre tedavi edemedi üreme organlarım. şöyle bi baktım dedi ki gel beni yıka.. yıkadım fakat yıkarmış gibi yapmak işte, malum evcilik. sonra birşey üzerine aldı ve yatağa oturdu. 'Gel' dedi, gittim. Yanına oturdum ve dedi ki 'kocacım göğüslerime dokunmak ister misin?' tabi ben odaya girdiğimden beri dilimi çıkarıp yan cebime koyduğum için ses edemediğimden kendisi soruyor kendisi cevaplıyordu. Göğüslerine elletti, küçük pipime baya dokundu ve organik bir bamya gibi ( biraz irice olur bilen bilir ) şekle büründü.

    işler tam yolunda giderken alttan kızın babası deniz kenarına inileceğini söyledi, kız tamam baba geliyoruz diye hayvan gibi bağırarak üzerini aniden giymeye başladı, ben elimde yek bir bamya ile kalakaldım ama sönüşü de erken oldu, malum vücutta kan belli oranda, aşırı süre pompalarsa vitaminsiz kalır o da haklı.

    ... ve birkaç gün içinde oradan ayrılıp istanbul'a geçtik, kısa bir süre sonra da deprem oldu. Bizim evimize bir zarar gelmedi ama o kızın evi yıkıldı, kendisi vefat etti. Bazen düşünürüm, o deprem olmasaydı da ikimiz de daha daha büyüseydik diye. Kendisine rahmet diliyorum.

    özet; cinsel ciksin kıyısından dönmek ama 13 yaşında.
    ···
   tümünü göster