/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6
    ferre izlerken yakaladım.
    Beyler olay 11 yaşındayken başıma geldi.bir gün bizim evde misafir toplandı (halam ve babaannemin yeğeni).bizim evde 2 televizyon vardı o zamanlar salondakinde uydu kullanıyorduk.
    Babaannemin yeğeni: Celal amca
    Halamın kocası:Hüseyin amca
    Bize geldikleri gibi bu ikisi beni çağırıp bana Hotbird uydusunu açmamı istediler. Bende masumane bu teklifi kabul edip açtım.
    Neyse sohbet muhabbet derken annem çayları dağıtmaya başladı. Bende arkasından şeker tutuyordum. Salonun kapısı açmamla Celal amcanın kumandayı basıp kanalı değiştirmesi bir oldu.Ben bu işin içinde bi tak anladım, ama ses çıkarmadım. Salondan çıkarken dedemde bayanların yanında oturmaktan sıkıldı herhalde salona geçti. Kapıyı kapatırken dedem :"Hah Haaaaa Tosuna Bak Tosuna!!!" dedi.Ben artık kesin ferre izledikleri kanaatine varmıştım. Bayanlar kalkmaya hazırlanırken bu ferrecilar: "Siz gidin biz sonra geliriz film izliyoruz yarım kalmasın dediler."Ondan sonra bu ferrecilar saat 1 e kadar ferre izlediler.
    Sabah oldu babaannem geldi oğlum radyodan hocayı açta dinleyim dedi.(uydulardaki radyoyu kast ediyorum) benim zütüm tutuştu tabi sakinliğimi korumaya çalışarak içeri geçtim babannemde arkamdan geldi televizyonu açtım kumandadan hemen OK'a basıp kanal listesini açtım(kanal listesini açılınca ekran küçüldü) benim hala hafızamda olan Amerikan Saksosu sahnesini gördüm.
    Neyse ki dün akşam ki ferrecilar sesi kısık izliyorlarmışta inlemeler gelmedi.Bu konu hala bizim kuzenler arasında taşak konusu olur ve dedemin "tosuna bak tosuna" repliği hala kulaklarımda yankılanır.
    Yani dedemin mantığını çözemedim amk 70 yaşında adamsın hadi Celal amcayı geçtikte niye bi adam oturup damadı ile ferre izler.
    ···
   tümünü göster