/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1 -1
    muhafazid, evine gelip uzun süre gitmeyen misafirlerden rahatsız oluyor, ancak -peygamberliğine yakıştıramadığından olsa gerek- hiç kimseye bir şey söyleyemiyordu. Bunun üzerine Ahzab Suresi 53.ayet geldi:
    “Ey iman edenler! Siz zamanını gözetmeksizin…peygamberin evine girmeyin. Ancak davet edildikçe girin. Yemeği yediğinizde de hemen dağılın. Çünkü bu hareketiniz peygamberi üzmekte, ama o bir şey söylemekten çekinmekteydi. Ama Allah, doğruyu söylemekten çekinmez(…)”(Ahzab Suresi,53.ayet)

    muhafazid, çok karısı olduğu için; karıları arasında kıskançlık olmaması için onlarla cinsel ilişkilerini sıraya koymuştu. Fakat bu durumdan da pek memnun değildi. Çünkü karıları içinde yaşlı olanlar olduğu gibi, bazı eşleriyle de, daha fazla birlikte olmak istiyordu. muhafazid’in her isteği olduğunda geldiği gibi, bu durumda da bir vahiy geldi ve muhafazid'in cinsel ilişki sırasını muhafazid'in istediği şekilde düzenledi.
    “Ey muhafazid! Karılarından dilediğini geri bırakabilir, dilediğini öne alabilirsin…” (Ahzab Suresi,51.ayet)

    Hucurat "hücreler" demek. muhafazid'in evinde dokuz hücre var ve her birinde bir karısı var. muhafazid cinsel isteği gelince bu hücreleri dolaşıyor.Bir gün muhafazid öğle uykusundayken Beni Temim kabilesinden kalabalık bir heyet gelmiş ve evin arka tarafında durmuşlar. Elmalılı'nın dediğine göre: "Resulullah henüz uyuyordu, 'Ey muhafazid! Bizim yanımıza çık!' diye bağırdılar, bunun üzerine uyandı ve çıktı".

    Bunun üzerine Hucurat suresi iniyor bakın Allah sevgili resulünü uykudan uyandıran densizler için ne diyor:
    (Ey muhafazid!)
    Odaların arkasından sana bağıranların çoğu, aklı ermeyen kimselerdir.(Hucurat Suresi,4.ayet)
    Onlar,sen yanlarına çıkıncaya kadar sabretselerdi, elbette kendileri için daha iyi olurdu. Allah, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.(Hucurat Suresi,5.ayet)

    Buyrun bakalım adamı öğle uykusundan edenler için ayet iniyor mu inmiyor mu?

    muhafazid, ilk başta oruç zamanında cinsel ilişkiyi kısıtlamıştı. Fakat Müslümanların birçoğu bu yasağa uyamadılar. Bunun üzerine muhafazid şu ayeti yazdı:
    “…Allah sizin nefislerinize güvenemeyeceğinizi biliyordu. Bu sebeple sizi affetti. Artık kadınlarınıza yaklaşabilirsiniz…”. (Bakara 187)
    ···
    1. 1.
      -1
      Dunyaya ışık baris ve mutluluk getirecek olan kitapta allah adamin tekinin cinsel hayatini nasil duzene sokacagini anlatiyor. Holy god!!!
      ···
    2. 2.
      0
      bunların hepsinin yanıtı gerçek din bu kitabında ve bazı sitelerde yazıyor, sorgulaman güzel ancak taraflı bir sorgu kadar saçması olamaz
      ···
      1. 1.
        0
        cevaplara da baktım kıvırmaya yönelik hareketler. mantıklı cevap yok.
        ···
   tümünü göster