/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +25 -2
    Konuyu daha fazla uzatmamak günleri geçmekte olan tatilimizi böyle tatsız şeylerle bitirmemek için tavan arasından balkona atladığını ve ordan içeri girdiği konusunda hemfikir olduk. En azından olmuş gibi davrandık. Ama aklıma takilan o soruyu sormadan duramadim Çağdaş'a. Neden öldürmüştü o hayvanı sarhos olduğu için miydi ? Ama bir hasmina vurur gibi vurmuştu kediye ve bizim dahi o vurdukca tuylerimiz urpermisti çünkü Çağdaş böyle vicdansiz bir çocuk değil aksine gördüğü dilencilere bile üzülen kimi zaman yemek parasını dahi veren biridir. Bunları söyleyince aldığımız cevap karşısında Tolgayla sasirmaktan ve daha da urpermekten kendimizi alikoyamadik.

    Aga görmediniz mi içeri girmemle birlikte hiriltilar çıkararak ustume koştu bende o panikle öldürdüm demişti.

    Halbuki kedi üstüne falan kosmamisti yani ben böyle hatirliyordum. Aynı yüz ifadesiyle bakmasindan Tolganin da öyle hatirladigina emin olmuştum. Ama yine de bişey üstüne çok takılıp günlerimizi düşünerek geçirmek istemiyordum. Bir anda konuyu dağıtıp denize inme fikrini ortaya attim. Yoksa Çağdaş bu konu da daha da tartışacağı benziyordu. Hemen havlu ve kremlerimizi alıp plajin yolunu tuttuk. Allahtan yakındı zira arabamiz dünkü barda kalmıştı birinin gidip alması gerekecekti. O iside denizden sonraya erteledik. Daha plaja girer girmez Tolganin navigasyonun kalktığını ilerde ki kızları işaret ettiğini gördüm. Kulağına eğilip sakla lan şunu dedim ama aldığım cevap beni yerlere yatırdı. Yok kanka kizlar daha çok hoşlanıyor böyle şeylerden amerikalılar yapıyordu ordan izledim dedi. Allahım nerlerde takılıyordu bu cocuk. Yuzmeler guneslenmeler falan derken keyifli 3-4 saatin sonunda kurt gibi aciktigimizi farkedip eve geçtik. Tolga yemeği hazırlarken bizde salona geçtik ancak aşırı sıcaktı. Klimada yoktu. Tek çare balkona cikmakti balkona giderken bi serinlik geldi ama normal değil o hava da adamı üşütecek bir serinlikti. Serinliğin geldiği yer ise Cagdasin odası idi. Diğer odalar gavur amı gibi yanarken bu odanın bu denli soğuk olmasına anlam veremedim ama sonuçta içerden iyidir diyerek geçtik oturduk. Labtop dan film açtık izlemeye başladık. Güzel bir bilim kurguydu anlamadığım bir yeri Çağdaş a sormak için dönmüştüm ki dün kediyi hunharca öldürdüğü yere odaklanmış gözünü kırpmadan bakıyordu. Filmi durdurdum buna döndüm ancak farketmedi. Seslendim yine ses vermedi. Kolundan silkelemeye başladım ki kendine geldi önce o donuk gözlerle bana baktı ardından koşarak odadan çıktı. Bende arkasından çıktım. Lavaboya gitmişti ve içerden öğürme sesleri geliyordu. Birkaç dakika sonra çıktı ama rengi bembeyazdi gozleri az da olsa o donuklugun izlerini taşıyordu. Noldu lan hayırdır dedim

    Bişey yok aga öyle dalmisim diyip mutfağa geçti. Ordan da balkona çıkıp sigarasını yaktı. Olayları anlamlandiramamistim.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +32
      Amk cagdasi hap atiyor kesin
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Güldürdün bin
      ···
   tümünü göster