/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3
    genelde bahtsız bedevilerin başına gelir. bak oku önce.

    lise döneminde (sevgili açısından) o kadar yalnızdım ki amk sadece kızlar tarafından makara muhabbet için kullanıyordum. kullanılmakla yetmiyor bildiğin beni gibiyorlardı ulan. bu nasıl adalet diye yakınıyordum. yanık yanık sevgili yapmaya çalışıyordum. uzun süre olmadı.

    yalnız o ara bir kız kankam var adı ayşenur. hatun ile o dönem nasıl kankaysak halı saha maçlarına gidiyoruz, bilardo oynuyoruz, jeton alıp street fıgher oyunuyoruz hesap et öyle bir kankayız.

    hatunun fiziki özellikleri beni bildiğin cezbediyor ama cesaret edip açılamıyorum amk. tabii belli bir süre sonra enseye tokat züte parmak olmaya başladık. hatun beni bildiğin mıncıklıyor ama ben hatuna dokunamıyorum. hayır dokunamıyorum derken; dokunsam kesin çökecem o derece fena haldeyim. o dönem ferre dergileriyle hayallerimi köreltiyorum.

    bu arada hatunu size anlatayım. çekik gözlü, 1.70 boyunda, dolgun kalçalı, kıvırcık saçlı, taş gibi memeleri var falan. biz hatunla 1,5 sene kanka kaldık. ne zaman banyoya girsem hayallerime malzeme oluyor amk. elimde değil olum ne yapayım sonrası kankacılık işte.

    her gün görüşüyorduk mutlaka bir faaliyetimiz vardı. aradan 3 gün geçti arayan soran yok. okul çıkışında bekliyorum göremiyorum falan. bende artık önemsememeye başladım. bir hata yaptığımı düşünürken o ara ona aşık olduğumu söylemeye karar verdim. cidden söyleyip bu zulme son vermeye karar verdim.

    yalnız hatunu bulamıyorum.

    neyse; bir akşam yine okulun çıkışına gittim. baktım geliyor. nasıl seviniyorum amk. o da gülüyor yanıma geldi ve "ben kimle çıkıyorum biliyor musun kanka?" dedi. "ne çıkması lan giberim ananı dıbına kodumun kaşarı diyesim" geliyor ama diyemiyorum. o ara züt zoruyla "kimle" dedim. "musa" ile dedi.

    "ya musa'nın anasını avradını gibeyim" diyesim geliyor ama diyemiyorum. şoklardayım hatta "ay ben şok" havasındayım ulan... tabii ben züt vaziyette hatunun suratına bakıyorum. o hala gülüyor. gül gül amk kaşarı diyorum içten içe. meğer beni postalayıp muallak musa'nın yanına gidecekmiş amk kaşarı.

    o dönem anladım ki kız kanka olayı bildiğin muallaklik olum.

    buradan çıkarılacak dersi söylüyorum. ayıdan post, kızdan kanka olmaz.

    ananı gibeyim bin musa.
    ···
   tümünü göster