/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +22 -24
    Evet beyler stres stres giberim nereye kadar diyen bi insanın başlığındasınız hoşgeldiniz. Önce bi sigaranızı yakın...

    He yaktınız. Şimdi beyler ben hayattan hiçbir beklentisi olmayan birisiyim. Ve artık hayattan zevk almıyorum ciksten , gezmekten , yemekten , televizyon izlemekten. Neyse burda size kendimi acındırmicam . Daha önce intihar etme girişiminde bulundum (bkz: beyler yüksek dozda ilaç aldım yardım).

    Sonra korkaklık yapıp geri döndüm. Geri döndüğümde farklı olan hiçbirşey göremedim. Hala yanlızım hala kimse beni gerçekten sevmiyor, hiçbir şey beni mutlu edemiyor. Burası hariç tabi. Neyse beyler artık canıma tak etti.

    Geri dönüşü imkansız olan bir intihar yöntemi önerin. Korkaklık yapıp geri dönemeyeceğim bir yöntem olucak ama. Bir kere yaptığımda bütün acılarıma son vericek. Bekliyorum..

    Not: Prim diyecek arkadaşlara karşın sadece entry girin veya özelden mesaj ile yazın. Şukuyla cugu hiç gibimde değil atmadan geçin girin entrynizi.

    Hayatımdaki Son Edit:

    Silah en agrisiziymiş galiba silahı seçicem. Burada başlık falanda açmiycam prim diyenlere karşın. Son sözlerimi söyleyip bana mesaj atanlara cevap verip gidicem bu gibtiğimin dünyasından. Şu ana kadar küfür ettiğim , üzdüğüm , bilmeden kalbini kırdığım herkesten özür diliyorum. Bende annem , abim , babam , kardeşim gibi hayatıma bir kazık sokan insanların yanına gidicem. Yani cehenneme. Eğer bir gün sizde intiharı seçerseniz bu başlıkta baya bi intihar yöntemi var. Ben en acısızı olan silahı seçicem. Böbreklerimi, iliğimi, bedenimi tamamen bağışlayacağım. Sizde intihar edecekseniz böyle yapın. Giderayak bi faydanız dokunmuş olur. Haydi benden bu kadar canım kardeşlerim hepinizi seviyorum
    ···
   tümünü göster