/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +203 -16
    Öncelikle şunu belirteyim, bu taktikler büyük oranda işe yarayacaktır, ancak ufakta olsa yanılma payı vardır. Konuya gelelim: ilk olarak bir kız gördünüz ve kalbinizin 'ne oluyor lan' dediğini hissettiniz. Aşık olma evresi tamamdır. Peki bu kızı etkilemek için ne yapmalısınız? Maddeler halinde sıralayalım;

    1-Kıza verdiğiniz ilk izlenim çok önemlidir. Eğer sizde kısık gözlerle, dik duruşunuzla ve havalı cümlelerinizle kızı etkilemeye çalışanlardansanız yanlış yoldasınızdır. Çünkü burası Türkiye. O yüzden yapacağınız ilk iş, hemen en yakın mağazaya koşup çakma nike eşofmanı almak olmalıdır. Bununla birlikte saçınızın yanlardan kestirip üstü de jöleyle öne yatırmalısınız. 2 liralık tesbihinizi de aldıktan sonra son olarak önünüze gelene omuz atmalısınız.

    2-Dış görünümü hallettikten sonra şimdi hareketlere geçelim. Eğer kızın yanına gidip 'selam', 'naber', 'tanışa bilir miyiz' gibi şeyler söylerseniz sapık damgası yeyip başlamadan bitersiniz. O yüzden kalbinize rövaşata çeken o kızı gördüğünüz an yanına gidip şu sihirli kelimeleri kullanacaksınız; Helleee façan yansııın.

    (3. maddeyi yazmadan önce şunu söyleyeyim, ben bunları yapamam diyen bir pampamız olursa şimdiden bu yazıyı okumayı bıraksın. Çünkü karşınızda ki bir Türk kızı. Neyse devam ediyorum,)

    3- 2. adımdaki kıza yaklaşma taktiğini uyguladığınız zaman muhtemelen 2 tepki alırsınız; ya kızla muhabbetiniz olur, yada kız sizi nazlı bir biçim de tersler. Merak etmeyin ikisi de doğru yolda olduğunuzun işaretidir. Evet ilk adımları tamamladınız ama dahası var, kıza iyi bir tarzınızın olduğunu göstermelisiniz. Eğer rap, rock, metal vb. bir müzik zevkiniz varsa unutun onları. Artık yeni tarzınız arabesk rap. Telefonunuzdan arabesk rapi açtıktan sonra kaldırım taşlarına gidip, kollarınız dizlerinizin üzerinde olacak vaziyette çömelmelisiniz. Çünkü arabesk rap günümüz kızlarına beyaz atlı prensin, atının kişnemesi gibi gelmektedir.

    4- evet buraya kadar her şey güzel ama yeterli değil, real dünyayı halletiniz ama daha sosyal medya var. Öncelikle sosyal medya hesabınıza acilen profosyonel bir kamera ile çekilmiş, 3. maddede tarif ettiğim çömelme hareketini yaptığınız bir fotoğraf yüklemelisiniz. Merak etmeyin en kısa zamanda fame bile olursunuz. Atarlı giderli sözler de paylaşmayı unutmayın. Bu sözler de genelde arabesk raplerden alıntı olmalıdır.

    5- ve şimdi şunu bilmelisiniz, eğer potansiyel bir keko olacaksanız cebinizden 50 krs ekgib etmemeli ve en az sizin kadar keko olan arkadaşlarınız olmalıdır. Bakın keko arkadaşlar çok önemli. Bunlar sizi geleneksel keko meydan muharebelerin de koruyacaktır. Evet, bir keko olduğunuzdan her önünüze gelene omuz atıyorsunuz ve bu da sizi keko savaşlarına sürüklüyor.

    6- Bir kız uğruna keko fedaisi olduktan sonra, o kızın gözünde beyaz 50 kuruşlu bir kekosunuzdur. (atı burger king'de bıraktık). Bu adımdan sonra kızla daha fazla iletişime geçmelisiniz. Sık sık kızın yanına gidip asi sözler söylemeli ve sağa sola küfür etmelisiniz. Eğer kızın gözlerinde ki o ışıltıyı gördüyseniz doğru zaman gelmiştir. Artık kıza açılabilirsiniz, merak etmeyin sizi reddetmeyecektir.

    Evet beyler 6 madde de size bir kızı etkilemenin yolunu anlattım. Gerisi size kalmış.
    ···
   tümünü göster