/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +198 -136
    ve emin olun bildiklerim hiçte hoş şeyler değil.

    Neyi mi biliyorum ?
    Öğrenmek istiyorsan buyur beni takip et. kısa bir yolculuğa çıkacağız.

    22.11.2011 Saat: Bilmiyorum Yer:Hatırlamıyorum.

    Tek bir ses duydum. Sen O'sun dedi bana.
    Gözlerimi açmak için çaba sarfettim ama ne çare, açamıyordum. Uğraştım uğraştım açamadım. Sanki bir güç göz kapaklarımın üstüne inanılmaz bir derecede ağırlıkla beraber baskı uyguluyordu.
    Ve o an o sesi bir kez daha duydum. Sen O'sun..
    Ne oluyordu lan. ne oluyordu. Kimsin sen diyerek bağırmaya çalıştım. Lakin ağzımdan çıkan sesi ben bile duymuyordum.
    Gözlerimi artık açmaya çalışmıyordum aksine bu sefer baskıyı gözlerime ben uyguluyordum. Biraz sağa sola döndüm bildiğim tüm duaları okudum.
    Bir süre sonra gözlerimi açtığımda telefonun o lanet alarm sesiyle oda yankılanıyordu. Alarmı kapatmamla yataktan fırlayarak kalkmam bir oldu. Hemen üstümü giyindim. Elimi yüzümü yıkadım, çıktım evden. Bugünün hiçbir anlamı olmamasına rağmen her zaman ki monotonlukla son senesini okuduğum liseye gitmek için heyecanla yürümeye koyuldum. Dün akşam yaşadıklarım bir an aklıma geldi ama rüyadır boşver diyerek yoluma devam ettim. Başıma gelcekelerden haberim dahi olmaksızın.

    Önemli Edit: Hikaye bitti beyler. Okuyan ve görüşünü bildiren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ön yargıyla yaklaşıp okumadan çugu veren arkadaşlar. Canınız sağolsun be ne diyelim.

    edit: Beyler isteyen okur isteyen okumaz. Ben burda size azda olsa hem fantastik hemde azda olsa bilgi verecek bişeyler yazıyorum. Beğenmiyorsanız okumayın çugu verip gidin.

    edit2: Beyler ben size hikaye gerçek demiyorum ki zaten niye bu kadar kasıyosunuz ki. Ben size boş zamanınız da okuyacağınız bir roman sunmak istiyorum.Bütün amacım bu. Niye yok yalan inanmayın vsvs gibi kelimeler kullanıyorsunuz. Amacınız nedir.

    Tek Part Okumanız için Wattpad'a Attım. Ordan Daha Rahat Okursunuz.
    https://www.wattpad.com/1...lter-egom-tek-part/page/5
    ···
   tümünü göster