/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +9 -4
    bir süredir yaşadığım bir sorun beyler bu. özellikle son zamanlarda fazla insanla bire bir görüşerek tanışmaya başladım. sonuncusu dün akşam yaşandı.

    bu arada capse aldanıp sadece kızlarla bu sorunu yaşadığımı düşünmeyin. erkek ve kız farketmeksizin herkesle yaşıyorum bu sorunu.

    ilk başta oturuyoruz her şey güzel beyler. normalde nerede nasıl davranacağını bilen biriyimdir ama mutlaka bir iki kez sıçıp batırıyorum her yeni tanıştığım insanla ilk görüşmemde.

    örneğin dün bir kız arkadaşla tanıştım. daha önceden internet aracılığıyla birkaç kez konuşmuşluğumuz vardı. bulunduğum şehire gelmiş. bizde buluştuk.

    (küçük bir not:
    kız yalnızca arkadaşım, başka bir niyetle gitmedim o buluşmaya kesinlikle. o şekilde düşünenlerin dıbını ızdırabını şimdiden gibeyim.)

    önce bir yerde oturduk. orada bir iki saat takıldıktan sonra başka bir yere geçelim dedik. ben lavaboya gideceğim gelince ben kalkarız dedim. gittim geldim kız bende gideceğim dedi o da gitti o sırada vakit kaybetmeyelim diye hesabı istedim geldi zaten 15 tl bir şeydi birer kahve içmiştik sadece o kadar. neyse ben ödedim kız tam ben öderken geldi böyle bana baktı bende sonra hallederiz dedim tamam dedi kalkıp başka bir yere geçtik. yine orada da oturduk bir süre daha sonra kalktık kasaya gittik ben önceki yerde hesabı benim ödediğimi unuttum. 20 lira tutmuştu yeni yerde de hesap. cebimden 10 lira çıkardım verdim adama kız böyle yine şaşkınca baktı sonra o da 10 lira uzattı. dışarı çıktığımızda ya pardon ben unuttum şu hesap olayını sanırım sen yine rahatsız oldun dedim. o da yani ikimizde öğrenciyiz sonuçta falan dedi ama biraz sanki durgunlaştı gibi geldi bana daha sonra. duraktan bindirdim ve döndüm.

    işte bu gibi şeyler yapıyorum beyler. sonrasında ise acayip sanki kendimi çok kötü tanıttım ya da yansıttım gibi düşünüyorum ve pişmanlık yaşıyorum. halbuki bu konu dışında geçirdiğimiz ortalama 5-6 saat çok iyiydi yani, muhabbet falan harikaydı diyebilirim. ama bu son oturduğumuz yerde de kendi hesabımı benim ödememle her şeyi bitirmiş gibi hissettim.

    bu gibi şeyler yaşıyorum sürekli yeni tanıştığım insanlarla. sizce sebebi ne olabilir beyler? Ya da bu durumu nasıl aşabilirim?

    edit:
    birde kendimi tam ifade edip olduğum gibi tanıtamadığım hissine kapılıyorum beyler sonradan. yani sanki olduğumdan daha kötü, çok daha kötü kendimi göstermişim gibi düşünüyorum. bu düşünceleri kafamdan uzun süre atamıyorum derken aynı durumla tekrar karşılaşıyorum. sonra tekrar, tekrar ve tekrar...

    edit2:
    @2'nin pinti demesi üzerine editlemek istediğim, konuyla alakalı bir düzeltme.

    ne pintiliği amk öderdim o hesabıda ama aslında olay tam şöyle gerçekleşti.
    20 tl çıkardım cüzdandan tam adama uzattım o sırada aklıma geldi artık adama parayı verince abi şunla şunu buradan alacaksın dedim öyle garip gibko bir durum oldu.

    edit3:
    trende girmiş beyler şimdi gördüm.
    herkese tek tek cevap vereceğim birazdan.
    sağolun beyler..

    önemli edit:

    dün yani elimde telefonla öğle vaktinde yeni uyanmış ve ona buna içimden küfreder bir şekilde fırına birkaç poğaça almak için giderken yukarıda bahsettiğim olaydaki arkadaş aradı. müsait olup olmadığımı, tekrar geldiğini bulunduğum şehre ve görüşüp görüşemeyeceğimizi sordu. bende müsait olduğumu söyledim ve gittim görüştük. yine güzel bir sohbet ve birkaç saat geçirdik. önümüzdeki bu haftasonunda tekrar geleceğini ve yine görüşebileceğimizi söyledi ayrılırken biz.

    anlayacağınız dediğiniz gibi boşuna korkmuşum, kendimi kötü hissetmişim beyler o kadar. yanlış bir şey yapmamışım pek anlaşılan ki tekrar görüşmek istedi arkadaşım. üstüne bir sonraki hafta geleceğini ve yine görüşebileceğimizi söyledi.

    bu gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim. teşekkür ediyorum herkese.
    sağolun beyler..
    ···
   tümünü göster