/i/Tespit

  1. 1.
    +417 -120
    Odtü' de okuyor. 1500 tl emekli maaşı olan babasından 2000 tl harçlık alıyor. nazlıcan ve pelinsu'ya kanka ayağı çekip çaktırmadan sulanıyor. maviden, modadan ve defaktodan giyiniyor. saçlarının yanlarını 3 numaraya vurdurup üstlerini inadına salıyor ve rapma saç yapıyor. kulağında küpesi var, kaşına çizik attırmış. gece bile güneş gözlüğüyle dolaşıyor. V yaka tişörtünün altına dar kesim paçaları 5 metre yurakıda don giyip altına iskavrit ayakkabı geçiriyor. havaalanından kaçak çıkardığı 99.99 $' lık parfüm sıkınıyor.
    nişantaşında, bebek de ya da türüne en çok rastlayabileceğiniz yer olan cihangirde pelinsularla ortam yapıyor. ortamlarda ayfon altı pılasının yanına malborasını koyup üstüne de arabanın anahtarını bırakıyor. ayfon altısı çizilmesin diye altına cüzdanını iliştirmeyi de ihmal etmiyor.
    kahve ürettiği yerden bir bardak kahve içebilmesi için 3 gün çalışması gereken bir çifçinin iliğini kemiğini kurutan, adeta bir kapitalizm abidesi olan sıtarbakıstan 800 liraya aldığı bir bardak kahveyi yudumlarken işçinin hakkını nasıl savunabileceğini tartışıyor.

    Edit 800 Liraya takılmayın beyler en fazlası 15.00 Tl
    ···
   tümünü göster