/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +39 -22
    Beyler ilk önce şunu söyliyeyim. Hiçbirşey aklınızdaki kadar harikulade olmuyor. Öpüşmekte o kadar abartılcak birşey değil imiş (!) . Böyle birşeyi yaşıcaksanız gerçekten sevdiğiniz birisiyle yaşayın.

    Her neyse bugün buluştuk bu kızla. oturduk işte biraz ıssız bi yere. Yemin ederim ki aklımda gram kötü düşünce yok. Bu birden sarıldı bana. boynumdan öptü. Utandım biraz. Kıpkırmızı oldun felan dedi hatta. Sonra bende yanağına yaklaştım, öptüm. dudağının kenarından öpebilir miyim dedim. öp dedi. öptüm. dudaktan öpüyorsun ama dedi gülümseyip. orası dudak mı oluyor ya dedim bende. sonra yanağına yaklaştım. sarılarak yanağında nefes alıp veriyordum. birden dudağımdan öptü bu. bende ordan gazı alarak yapıştım alt dudağına. bende hayatımda hiç öpüşmemişim zaten. Arkadaşların anlattıklarından felan bilgiliydim ama biraz. Kızın dişleri değiyordu bana. Önceden hiç öpüşmediği belliydi. bi süre öpüştük öyle. sonra kız durdu. bende geri çekildim. Pişman oldum dedim. neden dedi. Sen kendini kötü hissedersin diye dedim. kötü hissetmedim ama garip dedi. işin özeti bugün deli gibi öpüştük .

    Eve giderken de kendime söve söve gittim. Kızı görseniz çok saf ve çok iyi bi kız beyler. Kızdan hoşlanmıyor değilim de evlenemem kızla. Başka birini seviyorum. Veya kimi seviyorum kimi sevmiyorum hiçbir fikrim yok, kafam çok karışık beyler. Ama şuan vicdanım acayip gibik bi vaziyette. Kızın ailevi problemleride var zaten. ailesinden ilgi göremiyen kızlar bağlancak, güvencek birisi arıyor. Bu kızda bana öyle bi gülümsüyor ki.. Hayran hayran bakıyor ki böyle. Bakma bana öyle diyorum. Onun beni sevdiği kadar sevemiyorum onu. Ama birde şöyle düşünüyorum. Başkasına güvense daha mı iyi olcaktı ? Her yer huur çocuğu kaynıyor. biliyorsunuz beyler. En azından yanımda güvende olur.

    Sizce bundan sonra ne tak yiyeyim ?
    ···
   tümünü göster