/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Merhaba arkadaşlar size kızlar ile ilk ciddi konuşup arkadaşlık yaptığım ve ilk çıktığım ve ilk ciks deneyimi yaşadığım kızları anlatıcam demeyi çok isterdim fakat malesef hepsini sadece tek bir kızda yaşama imkanım oldu. Tüm bu olayları üç part halinde anlatıcam. Birinci part 14-15 yaşlarım ikinci part 16-17 yaş üçüncü part 18-20 yaş arası

    PART I ( ilk etkileşim )
    Arkadaşlar kızlar ile ilk konuştuğumda yaşadığım heycan, dram ve trajedik yıllarım 7.sınıfa geçmem ile başladı arkadaşlar 6.sınıfdan yeni çıkmıştık ve ailemin baskıları yüzünden okul değiştirmek zorunda kaldım.

    O zamana kadar sınıfımızdaki kızların benim için hiçbir önemi yoktu çünkü onlar ile birlikte büyümüştük ve kardeş gibi bişey olmuştuk hala daha aynı olay sürer nedendir bilmem zaten hepimiz aynı mahallede büyümüş insanlarız hemen hemen.
    Neyse devam ediyim okuldan ayrılmak zorunda kaldım ve zar zor kayıt işlemleri ile yazılmıştım.

    Orta tipin biraz üstünde bir insanım yeşil gözlü kumral biriyim okulun ilk günü sınıfa millet ile aynı anda girmek istememiştim çekinmiştim o zamanlar çok utangaç bir insandım neyse ilk dersin hocasını beklemiştim ve ilk ders matematikmiş ben sınıfın dışında bekliyordum hoca niye bekliyorsun gerizekalı gir içeri dedi bende kusura bakmayın hocam dedim yeniyim dedim hocada banane evladım gir şu içeri dedi. Amın çocuğu yeniyiz işte anla ama anlamaz çünkü ipne bunlar böyle bir hışım ile içeri girmiş bulundum. Kendimi yannan gibi hissettim herkes kanka falan sen böyle yeni gelmişsin dışlanma korkusu vesaire o zamanki hissiyatlarım bu şekildeydi.

    Ben girdikten 1-2 dakika sonra hoca girdi. Bu yine olum sen yine niye ayaktasın otursana biryere diye azarladı dıbına soktuğum oğlu ardından dedi geç şu köşeye otur. Amk o heriften çok nefret ediyordum ama beni tamda sınıfın en güzel kızının yanına oturttu sınıfta yaklaşık 20 sıra vardı fakat sınıf 25 kişikti arkadaşlar zaten boş olduğu için o sınıfa gönderilmiştim herkes tekti yanı şansa hoca kızın yanına oturttu. Ben böyle çekine çekine yürüdüm kızın yanına oturdum. Bide böyle kızla ilgilenmiyormuşum gibi tavırlar falan sergiliyorum amacım ne emin değilim.
    Neyse arkadaşlar çok uzun yazı oldu devdıbını 10 dakika içerisinde atıyorum.
    ···
   tümünü göster