/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6
    işte beyler ders devam ediyor hoca ilk ders diye dedi siz takılın ben çıkıyorum. Çocuklar tamam hocam falan böyle çıktı bu hoca ondan sonra yanımdaki kız merhaba yazar hoşgeldin okulumuza ben melisa eğer birşeye ihtiyacın olursa oral ciks vesaire ben yardımcı olurum. Demek isterdim fakat böyle olmadı paldur küldür sınıfın erkekleri geldi sa kardeş falan hangi okuldan geldin şu şu şu hahahaha falan kahkahalar eskiden okuduğum okul kötü bir semtdi arkadaşlar ikiside devlet okulu olsada bu birazcık daha elit biryer kalıyordu neyse cem diye huur çocugu vardı o baya orda dalga geçmişti bende birşey diyememiştim. Neyse bunlar kalktı gittiler ben yine tektim baktım kız omzuma dokunuyor dedim aha tanışırız falan şey pardon çıkabilirmiyim dedi tabi dedim.

    Kız gitti arkadaşlar neyse ben tek kalmıştım ondan sonra ben böyle sırada küçük emrah gibi oturmaya başladım ama ama benim hiç arkadaşım yooookk diye falan ağlıcam o derece kötüyüm oturuyorum sırada böyle cool hareketler sergilemeye çalışıyorum ama olmuyor işte efendi çocuğum abi ben aile terbiyesi almış insanım. Hiçbir zaman o ipneler gibi olamıyordum. Neyse beyler zil çaldı yavaş yavaş insanlar gelmeye başlıcaktı bende kızın bir arkasına oturdum rahatsız etmek istemiyordum kızı sonuşta zorunlu oturmuştum arkada kimse yoktu.

    Ardından millet içeri girdi falan kız şöyle bir baktı umursamıyomuş gibi böyle değişik bir mimik yaptı ama iyice onurum zedelenmişti ilk defa bir kızı bukadar önemsiyordum. Arkadaşlar kolay arkadaş edinebilen biri değilim başkası olsa onlar dalga geçerken hahaha diye o da güler hadiyin mk napıoz der onlarla dolaşırdı fakat ben öyle bir tip değilim.
    Neyse dersler gelip geçti falan ben hiç tenefüslerede çıkmadım son zil çaldı evin yolunu tuttum. O zamanlar facebook falan yeni yeni böyle telefonlardan falan giriliyor sıfır. facebook.com mu valla hatırlamıom öyle şeyler var. Neyse kızın adını soyadını duymuştum yoklamada dedim bir bakıyım sonuşta abazayız merak ettim.
    ···
   tümünü göster