/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +60 -10
    binler şimdiye kadar birkaç kez tanıdığım kızlara yazıldım, reddedildiğim oldu/kabul edenler oldu/ direkt bana gelip açılan kızlar oldu vs ama hayatımda hiç adını bile bilmediğim bi kızla gidip tanışmak için bişeyler yapmamıştım

    geçtiğimiz ay kız arkadaşımdan tekme yiyince bunu bir kez de olsa denemek ve o duyguyu yaşamak istedim. geçen seneden beri kampüste gözüme çarpan bi kız vardı ama ne adı var elimde ne başka bişey, feysbuk ders gruplarında dolaşıyorum bi gib bulamadım kızla ilgili ki zaten bulsam bile yüzyüze bi konuşma şarttı yani o yüzden haftalarca bi fırsat kolladım, sürekli beraber dolaştığı gibik arkadaşlarından birkaç saniye ayrı kaldığı anlardan birinde gidip selam vermekti amacım.

    geçtiğimiz cuma günü yani tam 8 gün önce tam da böyle bi fırsat geçti elime , kız yemekhanede oç arkadaslarıyla yemek yedikten sonra ilk kendisi çıktı dışarı ve bi banka oturdu. fırsat bu fırsat diyerek gittim yanına meraba deyip adını sordum: söyledi benimkini sordu falan sonra 10 saniye geçmeden oç arkadasları geldi ben arkadaslarımın yanına gideyim görüşmek üzere dedi gitti. tabi böyle olunca ben bi sevindim güler yüzle ismini söyleyip benimkini de sormuştu yani ilk defa böyle bi kızla tanısmaya calısıyorum heyecanlıydım ve ilk sefer için iyi geçmişti.

    takip eden birkaç gün içinde feysbuktan bulup arkadaslık isteği gönderdim nası olsa biliyo artık adımı kabul eder de konusuruz ordan diye. 1 hafta geçti üstünden kabul etmedi amk. okulda bi kez görüp selam vereyim dedim giblemedi beni gene oç arkadaslarının yanına gitti. ben de öyle tipsiz sümsük bi adam değilim yani ama bu salak kız böyle yaptı bana işte beyler.

    bunu neden anlattım hani belki içinizde hoşlandığı ama uzaktan baktığı kızlara açılmak isteyip de bi türlü cesaretini toplayamayanlar vardır hiç açılmayın amk içinizde kalsın böyle olunca insanın gururu inciniyo çok üzücü bir olay. benimle bi kere konusup istemiyosa da istemiyorum dese bu kadar sinir olmazdım resmen sapık muamelesi yaptı kız bana kaçtı yanımdan amk çok üzüldüm

    edit: biraz fazla bilgi salmışız amk ifşa olmayalım kırptım azıcık
    ···
   tümünü göster