/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -1
    Beyler biliyorsunuz ki sanal hayat ve sanal hayatta sosyalleşme günümüz de oldukça arttı. Hele ki bu sosyal hayatın akıllı telefonlarla daha rahat bir şekilde kullanılması ve adaptasyon sınırının 40 50 yaşları da etkilemesi aldatma ve sanal sohbet yada sanal ciksi arttırdığını düşünüyorum.

    Başımdan geçen bir olaydır. Benim bir yakinim 35 yaşlarında evli ve çocuk sahibi birisi. Çapkın olduğunu da söyleyebilirim. Kafede bir kadını görüyor ve bu kadından hoşlanıyor. Facebookta profilini bulup ekliyor. Tanışmak için ısrar ediyor. Kadında 30 yaşlarında evli ve çocuk sahibi. Kadın baslarda kabul etmesede ikna olup bir kahve içme teklifini kabul ediyor. Bu olaydan sonra bir kaç buluşma daha gerçekleşiyor ve kadın aşık oluyor. Bunlar birlikte de oluyorlar. Yani beyler hayat nereye gidiyor. Ne oluyoruz mk.

    Kelimelik diye bir oyun var bilirsiniz. Ordan da çok kadın kaldırmışligi vardır. Kadınlar çıplak fotolar falan yolluyorlar. Evli kadınlar genellikle. Alayı öyle zaten. Ve bu yatağa kadar gidiyor. Kısaca anlattım beyler. Bende bir şeyler paylaşmak istedim.
    ···
   tümünü göster