/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +24 -1
    çocuk seni sek giberim yanına asyalı katmam adam derdini anlatıyor gibtir git burdan
    ···
    1. 1.
      +7 -1
      Ahahah amk ben olsam kagidi gelir gozunun onunde yakardim. gibik makale, deneme vs yazarken sayfa duzenine dikkat ediceksin. Soldan ve sagdan 2 parmak bosluk birakicaksin ve sayfanin sonunda da basindaki kadar yer birakicaksin. Ulan senin gibi cahil bir mahlukat ile kitapevinden kitap alan kulturlu bir bayan nasil iliski kurabilir! Bre gafil sana ancak kultursuz, keş, agzi kufurlu bir kezban yarasir.

      Edit: Metni okudum yannan gibi olmus. Yapicagin betimlemeyi gibeyim.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      @hanim bilmiyorum bu gerçek düşüncelerin mi yoksa trol müsün, ama trolsen de başarılı oldun. tüm moralimi gibip attın amk. olum o yazıyı yazabilmek için 5 tane kağıt değiştirdim lan. sırf elimden gelenin en iyisini yapmak için. eğer kız da bunu bilerek senin gibi düşünürse beni reddetmesine üzülmem zaten.
      ···
    3. 3.
      +1
      Trol degil ama acimasizim galiba cunku cidden sacmalamissin. Sayfa duzenine dikkat et ve 3 paragraflik biryazi yaz. Dukkana girdigin keske gelmesen gelsen vs vs. Cok dagitmissin. Duygularini ifade ediyorsun panpa incide hikaye anlatmiyorsun. Kendini soyutluga vur. Kendimi kotu hissettirdin. Ve yazini tekrar yaz ama bana numarani verdin, kapidan girdin falan bahsetme. Ama yok soyutlandiramiyorum diyorsan yazini teatral bir sekilde yaz. Mesela soyle baslayabilirsin.
      Bizim hikayemiz de diger her hikaye gibi genc bir cocukla basliyor. ... boyle bir baslangic mesela o soguk hikayeni teatral hale sok sanki bir tiyatro oyunu hazirliyorsun. Bilmem anlatabildim mi? Uzun olmadin tekrar hatirlatiyorum. A4 kagidinin %80 lik kidmini kullan mumkunse daha azini. Ayrica yazin guzel segil ozen goster amk kupon mu dolduruyorsun. Neyse iyi aksamlar. Yazini son halini pm den ulastirirsan iyi olur merak ettim.
      ···
    4. 4.
      0
      Hepinize helal olsun sen de acil su kiza artik be panpa nasilinin pek onemi yok
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster