/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10
    Merhaba dostum. Ben mektubunu okudum ve bu mektubun ilk paragrafında bırakmak istedim. Sen bu mektubu kötü yazmışsın demek değil bu yanlış anlama. Hatta güzel bile sayılabilir fakat burada senin duyguların gizli. Senin kıza açılırken duygularını kullanman sana dezavantaj olur gibime geliyor. Hem mektupla yazınca biraz daha kötü olacak. Şimdi yazdın diyelim bakalım. Kız cevap vermedi bir daha da gelmedi. Ne düşünürsün ? Veya tamam gördü ve sonraki gün geldi, ilk bakışınız da azıcık da olda utanma hissetmez misin ? Yüz yüze konuşmak çok daha yararlı olacaktır. Hem hayırsa eğer cevabı direk söyler evetse de.Ayrıca kıza vazgeçilmezi olduğu izlenimini vermişsin. Gücü onun eline bırakma dostum. Seni o yönlendirmesin duyguların seni güçsüz kılar ve Türkiye gibi bir ülkede güçsüzleri giber atarlar. Duyguların kimsenin gibinde olmaz içinde yaşarsın. Sana tavsiyem bir jest yap nostaljik onunla alakalı sürprizler yap ve romantik veya düz Nasıl istiyorsan bir mekanda açıl kıza. Şahsen bu mektup olayını kullanmanı tavsiye etmiyorum. Ha ille de kullanacağım diyorsan daha kısa bir şeyler yazmanı öneririm ama bu sefer de etkili olmayabilir.

    Teşekkür ederim.
    ···
    1. 1.
      0
      eyvallah güzel kardeşim, çok saolasın. mektubu atmayacağım, saklayacağım. biraz eski kafa olduğum için bu işe giriştim. o zaman alternatif şeyler düşünmem daha iyi olacak, tekrardan teşekkürler zahmet edip yazdığın için.
      ···
    2. 2.
      0
      aklın varsa gönderme bu mektubu , ben kız olsam çıkacam varsada çıkmam , kıza vazgeçilmez olduğunu hissettirme amk , adam gibi çık karşısına senle tanışmak istiyom hoşlanıyom felan bişeyler saçmala olursa olur , olmazsada koy zütüne amk
      ···
   tümünü göster