/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    -1
    "Japonya budist bir toplumdur" diye başlık açan bir insan +111 beğeni almış. Ulan vallahi yazık ya. Ulan amk internet var elinizin altında bi bak araştırın "bu adam ne diyor, doğru mu diyor?" diye. Yok abicim size bir şey anlatılmaz. Araştırmayan, at gözlüğüyle dolaşan adamlara neyi anlatabilirsin ki? He abicim he ateistler, agnostikler, deistler felan çok salaklar, müslümanlar çok zeki.

    Şimdi güzel kardeşim o koca zütünle yayıldığın ekranın karşısında benim bu entryimi yağlı parmaklarınla eksile ve "bu ateistler slk ya .s.s" de içinden, sonra da git 31 çek ve yine gel "islam çok güzel din, ateistler bizle uğraşmasa çk ii olr .s.s" de.

    Haçlı seferleri, cihad, mezhep savaşları vs. diye girerdim konuya fakat dediklerimi mantıklı bulacak olsanız bile kabullenmeyecek adamlarsınız. Ne ben kendimi yorayım ne de sen kendini yor canım kardeşim. Ha eksilemeyi unutma bi de.

    Cihad çok güzel gelsene .s.s // "Ey iman edenler ! Kafirlerden size yakın olanlarla savaşın. Onlar, sizde bir sertlik bulsunlar. Biliniz ki, Allah, müttakîlerle beraberdir."
    (Tevbe suresi, 123) //

    Savaşın abicim. Sınır tanımayan anarşist sözlüğün sınırlara ve savaşlara inanan muhafazakar insanları..
    ···
    1. 1.
      -1
      Beynini güle güle kullan. Yabancı biri Türkiye de din diye aratsa onun karşısına 'Tr Anayasasında belli bir yazılı din bulunmamaktadır' ibaresi görür. Ama baksan %99 müslüman. Ülkenin kanunlarında olmaması din olmadığı anldıbına gelmez japonyada çinde 1000lerce farklı inanış var bunlar Asya kültürünü oluşturuyor. Bide araştırmıyorlar diye şikayet ediyorsun..
      ···
      1. 1.
        0
        Kardeş dayım 4-5 yıl Japonya'da yaşadı, ondan iyi mi biliyorsun amk?
        ···
   tümünü göster