/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +98 -3
    Olay 1 saat önce oldu..
    Bir kaç aydır işsiz olduğumdan artık param suyunu çekmek üzereydi.. Bu yüzden geceleri peder uyuyunca çaktırmadan salona gidip paketinden dal çalıyorum.. Evet gizlice çalıyorum çünkü beni sigara içmiyor biliyor amk.. 23 yaşımdayım hala yanımda sigara içerlerken rahatsız oluyormuşum gibi davranıyorum anlamasın diye.

    Az öncede baktım herkes uyumuş.. WC e girdim önce. Sonra usulca salona doğru adım attım. Salonun tam ortasında duran sehpanın üstünde duruyordu ilk aşkım Winston..

    Gittim , sehpaya eğildim ve paketin kapağını açmamla ' ÖHHÖÖ.. ' diye bir ses duyarak irkildim.
    Bir döndüm peder kolunu salonun kapısına dayamış izliyor..
    BEYLER BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ.!

    Ne mi yaptım ?

    Nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda içime tüm yeşilçam oyuncuları kaçtı.. Adeta bir Kadir inanır , bir Cüneyt Arkın ama en çokta MAHMUT HOCA oldum !!!

    Ağzımdan şu kelimeler çıktı sinirli bir tavırla.

    - Öhhöm tabi öhhöm ! için için şu zıkkımı sonra öhöm ! Yeter artık haydi beni düşünmediniz 23 sene bari 13 yaşındaki kardeşimi düşünün ! Bütün ev sigara kokusu ! Nefes alacak yerimiz yok ! içmediğimiz halde belki de kardeşimle benim ciğerlerim sizinkilerden daha beter durumdadır sayenizde ! Bundan sonra bu evde içilmeyecek çıkın balkonda için ! diyerek tüm paketi avuçladığım gibi kırıp attım.

    Adam öyle bir şaşırdı ki bu tepki karşısında değişik yüz şekilleri belirdi yüzünde acaba dövecekmi sövecekmi sarılıp özürmü dileyecek çözemedim amk. Dedim biraz daha beklersem gibecek bu beni bi şey daha yapmam lazım ve devam ettim.

    - Nerede annemin paketi ?! Onuda parçalayayımda anlayın artık durumu ! Bıktım sayenizde sabahları sigara içmiş gibi tıkanık uyanıyorum ! dedim ve annemin paketinide parçaladım.

    Sonra sinirli ve hızlı şekilde odama daldım :D ne gelen var ne giden :D :D :D

    Acaba anladımı sigara içtiğimi yoksa yedimi bilmiyorum :D Aslında korkudan değil panpalar sigara içebilirim bu en doğal hakkım ama biz böyle yetiştik benim sigara içmemi bilmeleri onlara saygısızlık olur gibi düşünüyorum tamamen yetişme tarzımız bu.

    En azından gibmedi kardayım.. Ama sigaram yok dıbınakoyyım ayrı konu harmanım harmaaaaan

    Özet : Sigara çalarken yakalanırsanız kurtulmanın bir yolunu anlatan %100 yaşanmış hikaye.
    ···
   tümünü göster