/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    0
    Ahahahah ne güldüm ya :D

    Atsız Beğ Nuh'un gemisi olayını şöyle nitelendirmiştir:

    (Yobazlar) Soy soy insanların bir tek Âdem’le Havva dan türediklerine, Âdem’in 1050 yıl yaşadığına, Havva'nın her yıl biri erkek biri kız olmak üzere ikiz evlat doğurduğuna ve bu kardeşleri birbiriyle evlendirdiklerine inanırlar. Bir Sümer masalından çıkan tufan ve Nuh'un gemisi onlarca tarihi bir hakikattir. Hangi Teknik Üniversitesinden mezun olduğu belli olmayan Nuh'un yaptığı o pazarcı kayığına her cins hayvandan birer çiftin girip sığması ve 40 tufan gününde birbirine yemeden uslu uslu oturması da gerçektir vesaire... Şimdi bu kafadaki adamla bir fikir tartışması yapmaktaki trajediyi düşünün. (A.g.m)

    Anlamadım nasıl nitelendirmiş dedin? Ne alaka mühendisliğe aykırılık? Neyse kafan basmadı tabi. Gelelim diğer olaya.

    Dedtanlar nedir? Olağanüstü varlıklara, olaylara,mucizelere yer verilen halk efsaneleri. Atsız gibi bir Türkçü, Ergenekon Destanı'nın gerçek olduğunu düşünüyormuş söylediğine göre.Siz nasıl gerizekalılarsınız gerçekten merak ediyorum.Çok mu uğraşıyorsunuz bu iş için?

    Neyse diğer konu. Neymiş profesörü tokatlamış.Var mı kanıtın? Çamur at izi kalsın.Bir işinizi de doğru yapın lan. iftirasız yapın adam olun bir kere de.Olamazsınız ama, deneyin en azından.

    Son olarak.Biz bütün Atalarımızı severiz sayarız.Her zaman sahip çıkarız. Sizin gibi işime geldi o işime geldi bu yapmayız.Şöyle söyleyeyim etnik kırıntı:

    Türk değilsin, anlayamazsın!
    ···
   tümünü göster