/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Lise birde başıma gelen bir olayı anlatacağım beyler üstünden belki on sene geçti ama o sınıfta olan biri bunu okursa direkt hatırlar neyse anlatıyorum.
    Edebiyat dersindeydik ve halk ozanları mı öyle bi gib işte hoca anlatıyordu bende sayısalcı olacam lan ben ne edebiyatı havalarında çok sıkılıyorum derste ve ölüm sessizliği var. Üç blok sıra vardı ve orta sıranın en arkasında işte hayal filan kuruyorum bir şeyler düşünüyorum öyle.
    Neyse birden aklıma bilgisayar odası geldi işte neyse bizde tenefüslerde gider ice tower diye bir oyun vardı onu oynardık filan o geldi öyle onu düşünüyorum. Benim bilgisayarında masaüstüne şampiyonlar ligi logosunu koymuştum birden o geldi.
    Şampiyonlar ligi logosunun gelmesiyle çığlıkla karışık dı şampiyıııııııııııınssss diye bağırmam bir oldu. Neden yaptım nasıl yaptım ne ara oldu filan bilmiyorum. Sadece logoyu hatırladım ve çığlığı bastım dı şampiyınsss diye öyle mi gerçi ne diyorlar bilmiyorum o müzikte ama.
    Neyse velhasılı kelam herkes durdu ölüm sessizliği vardı zaten hoca kitabın üzerinden bana baktı bütün sınıf döndü. hoca da kendini tutamadı bastı kahkahayı sonra bütün sınıf millet defteri kitabı sıralara vuruyor bağırıyor çağırıyor kahkaha atıyor filan. bizim sınıfında hemen karşısı öğretmenler odasıydı öğretmenler geldi filan anlıyacağınız dersin dıbınakoydum.
    Bu da böyle bir hikayemdir panpalar.
    ···
   tümünü göster