/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
  1. 1.
    +5
    dıbını yurdunu gibtiğimin dallaması karı gibi televizyona çıkıp ağlayıp prim yaptı bi de karı beğenmiyo olm burdada var o yok beni manitam aldattı babam gitti manitamı gibti diye prim yapan huur cocukları var ya işte aynı onlara benziyo bu dıbınakoyduğumun gavatı da .
    zütlek çıkmış televizyona sürme çekmiş karı gibi ağlıyo karı karı diye bi de karı beğenmiyo ah sizler gibi koca yürekli abaza kardeşlerim bi çıksa o programa gibilmedik amcık bırakmayacağınıza eminim kamerayı bile gibmezseniz şerefsizim aq yaparsınız nerden mi biliyorum çünkü ben çıksam bende yaparım ororpsu cocukları.
    gel gelelim bu programlar ne işe yarıyor ben hala anlamadım olm şimdi arkadamda televizyonda o var bi gibim anlamadım karı kız bakıyolar 2 çocuğu varmış çoluğunu çocuğunu gibtiğimin gavatları al bi tane git işte aq karıdan ne bekliyon güzel memesi var ağzı var saçı uzun al işte aq daha ne arıyon yok onun ayağı kokuyomuş onun zütü kıllıymış aq allahsız huur cocukları dedikodu yapmak için program açmışlar ulan . dıbını evveliyatnı gibtiklerim nasıl sinir bi program lan bu bi bakayım dedim sinirden kendimi gibtim aq . huur cocukları şu memlekette duygu sömürüsü yapın her türlü priminiz cebinizde pekekentler . ağlayan din üstünden prim yapan mutsuzluğu ölümü prim için kullanan huur cocugudur ulan erkek adam ağlamaz hadi ağlarda görmez kimse aq televizyonda ağlamak nedir lan . off beyler özür dilerim çok rahatladım sövünce .

    edit: özet geç bin diyen pampalarım için
    ağlanıp prim yapanların ejdadını gibeyim seninde liseli seninde
    ···
   tümünü göster