/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +75 -19
    biliyor musunuz? silik yedim.

    bu benim yeni hesabım. peki ben kimdim? vatansevdalisi. tek "i" ile yazılan. bi kısmınız tanımıştı beni tarihçi panpanızdım. (bkz: vatansevdalisi)

    peki neden silik yedim biliyor musunuz? ben de bilmiyorum. hiçbir ifşa yapmadım. flood yapmadım. anancılık yapmadım. yarak kürek başlıklar açmadım. bunu nasıl söyleyebilirsin derseniz 100 başlıkta 11 kere trende girdim. bunu söylememin sebebi gereksiz başlık açmadığımı göstermemdir. ben ilgi de gördüm o bana da yetti benim derdim bu da değil. benim derdim hiçbir şey yapmadığım halde silik yemem.

    ben uzun zamandır bu sözlükteyim. son zamanlarda yazmaya başlamıştım. çekiniyordum önceden. burada çok güzel insanlar tanıdım. green flag, sefalet, aynali tahir gibi mizahını beğendiğim adamlar gördüm. üzülünce burada unuttum mutluluğumu burda paylaştım burada derdi olanla ağlayıp burada insanların mutluluklarını paylaştım. çok güzel hikayeler okudum burada filmi çekilen hikaye bile var. burası benim ailem oldu. gerçekte hiç görmediğim insanlarla aramda bi bağ oldu.

    burası eskiden gerçekten Türkiyenin en özgür platformuydu ama gelin görün ki bir ton liseli varken saçma sapan başlıklar açıp flood yapanlar varken silinmesi gereken bi ton insan varken ben silik yedim. silik yediğimi görünce öyle delirdim ki. hem emeğim boşa gitti hem de sözlüğün halini gördüm.

    bu yazıyı yazmamın sebebi her zaman yaptığım gibi derdimi paylaşmaktı. tek önemsediğim yer burası olduğundan o silik bana çok koydu. okuyanlara şimdiden teşekkür ediyrum. bide şunu diyim bu sözlük hiç eskisi gibi olmayacak ve daha da kötüye gidiyor...
    ···
   tümünü göster