/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +16
    evet beyler şimdi size en çok içime oturmuş olan pişmanlıklarımdan birini anlatmak istiyorum. sol taşakda bir panpamın kızı gibemedim temalı entrysi acımı yine canlandırdı paylaşayım dedim.

    lise sondayım, üniversite sınavına bir ay falan var okullar kapanacak tabi haliyle mezuniyet töreni yapılacak. bizim aklımızda mezuniyet partisi olur da karı kız kaldırırız planları var ama okul açıklama yapıyor neymiş efendim mezuniyet partisi olmayacak sadece tören olacak. kısa bir hayal kırıklığının ardından öğrenciler arası organize edilen bir mezuniyet partisi söylentileri yayılıyor ve bizim moraller yine düzeliyor.
    takım elbise alışverişi sınav çalışmaları falan derken mezuniyet günü geldi kığılıdan baya bir para bayılıp aldığım şekil takım elbisemi giyip gittim takımın sağladığı özgüven boostu ile. plaket alma kep atma falan derken bitti kıytırık seremoni beklenen an geldi. gidip okulun havalı elemanlarından olan ve partiyi düzenleyen arkadaşıma sordum kanka parti nerede olacak ne zaman gidiyoruz diye, dedi alsancakta bir mekanda olacak dedim okey hadi orada görüşürüz.
    gittim önce aileme verdim kepi cüppeyi falan sonra babama yağ çektim mezun da olduk hani şimdi parti var acık para versene diye sağolsun kırmadı verdi biraz harçlık doğru partinin olduğu mekana yola koyuldum.
    biraz aradıktan sonra mekanı buldum girdim içeri. liseliyiz falan ama boy 190 sakallıyız üstümde de takım var kimlik falan soran yok haliyle.
    mekana girmem ile hayallerimin çatırdamasını duymam bir oldu. okulda ne kadar keko varsa toplaşmış tutmuş bir hatunu karşısında zıplayıp anırıp duruyor. popüler bir pop şarkısı son ses açık birbirini duyabilen zaten yok. her yer duman altı ve ter kokuyor. olamaz böyle bir şey.
    bir kaç yakın arkadaşıma selam verip içkilerinden bir kaç yudum alıp mekanı terk ettim.
    alsancakta tek başımayım ve mezuniyet akşamım. mahfolmasına izin veremem abi o gece kopmam lazım.
    ilkokuldan beri belli bir seviyede hoşlandığım aynı zamanda çok taş olan takma ismini selen koyacağım bir arkadaşım vardı. üniversite için izmire gelmişti ve bayadır görmemiştim. dedim arayayım ne kaybederim. aradım konuştum şansıma o sırada alsancak çimlerdeymiş.
    ne ballı adamım lan falan diyorum içimden mutluluk patırtıları ile sahile gittim. selen ve tanımadığım kızlı erkekli yaklaşık 8 kişilik grup ellerinde biralar şaraplar oturmuş muhabbet ediyorlar gayet hoş ortam.
    beni görünce uzaktan selen kalktı direk gülümsedi ve koşup sarıldı olum çok yakışıklı olmuşun bu hal ne dedi. anlattım mezuniyet durumunu ve parti için hayal kırıklığımı falan muhabbet ilerledi gitti. aynı zamanda selenin ankaradan bir kız arkadaşı da oradaydı benimle ilgili gibi duruyordu esprilere gülmeler gözün içine bakmalar falan hoş da bir hatundu minik sevenler bayılır yani. her neyse.
    bir süre devam etti muhabbet oradakilerde kaynaştım iyice falan. aa gerçi bahsetmem gereken bir karakter de dın dıncı kamil. kamil sokaklarda sağda solda oturup kanun benzeri müzik aletini çalarak içki parasını çıkaran bir arkadaş. o aleti çaldığı için ben kısaca dın dıncı kamil diyorum. konuya dönelim.
    aradan zaman geçince dın dıncı kamil ve bir iki arkadaşı ayrıldılar aramızdan bundan bir 15dk falan sonra selenin telefonu çaldı kamil aramış demiş al yakın arkadaşlarını konak ykmye gelin takılıcaz selen de tamam dedi ben selen ve selenin arkadaşı (takma adı seda olsun) kalktık bir taksiye binip dın dıncının yanına gittik. dedi eve geçicez geçerken de şeker alıcaz ister misiniz. başta anlamadım ama sonradan çaktım şeker diye hap kasteddiklerini. selen sordu bana ben de tamam dedim verdik 20şer lira herkese alındı birer tane eve doğru yola koyulduk.
    ev hatayda ebesinin amında bir yokuşun üstünde. zütüm yırtıldı yolda zaten kundura var ayağımda ama bir şekilde vardık.
    ev öğrenci evi ama bir apartmanın en üst katı ve dairenin çatı katı var tamamen cam çevrili ve çok yüksek olduğu için deniz görüyor falan gördüğüm en iyi öğrenci eviydi. neyse.
    üst kata çıktık oturduk muhabbet falan ettik biraz sonra dın dıncının arkadaşlarından olan bir hatun getirdi şekerleri.
    sırayla şekeri verip bira ile yuttu herkes.
    bir süre geçti artık zaten alkollüyüz bir de üstüne kimyasal alınca kafası fena geldi. herkesi bir ateş bastı. ama nasıl yanıyoruz anlatamam. millet üstünü çıkarmaya başladı hatunlar sütyen ile kaldı elemanlar da çıkarttılar üstlerini sarılıp dans ediyorlar garip kafası olan bir müzikte. ben hem çekingenim hem de tanımıyorum etmiyorum elemanları kenarda kendi halimdeyim. bu sırada seda tamamen kafa olmuş bir halde salına salına yanıma geldi dedi sende üstünü çıkarsana çok sıcak değil mi diye gömleğimin düğmelerini açmaya başladı. gelmiş yanıma bir de gömleğimi çıkarıyor ben de dedim olum hadi yavrum çekinme kalk et kalktım ayağa çıkardım gömleği vücutlar yapışık dans ediyoruz. işte minik öpüşmeler tenin dokunması falan baya ateşli bir ortam.
    bir süre böyle devam ettik sonra aradan 1-2 saat ellemeler dans öpüşme ile geçince bu hatun zaten bana halliydi kulağıma yaklaştı ve istediğini yap benimle diye fısıldadı..
    ulan benim içim bir şey oldu böyle volkanlar falan patlıyor film gibi amk ne kadar mükemmel bir şey bu gerçek mi falan diye kafamda tonla şey geçiyor. ama öte yandan..
    çekingenliğim ve aldığımız hapın da etkisiyle benim alt komşudan tık yok adam yumuş yumuş uyuyor. zaten çekingendim bir de vücudum beni yarı yolda bırakınca hatuna hiç bir şey söylemedim sadece gülümsedim..
    direk bırakmadı bir yarım saat falan daha hatun bana oynadı ama abi yok işte sözlüktekiler bilir çekingenlik vurdu mu düzelmiyor. öyle hayal etmeye benzemiyor bu kadar ekstrem bir durumda bile tutabiliyor amk huyu.
    ben kütük gibi ehe gülüşlerine devam ettikçe hatunun da ilgisi kaçtı.
    gece bir kaç olay daha oldu ama zaten uzun yazdım daha uzatmayayım. sabah uyandığımda bir kanepedeydim ve yastığımın altından sütyen çıktı. tabi baş ağrısı hafif hafıza sıkıntısı falan dedim ulan vurduk mu piyangoyu. kalktım evin içinde gezindim diğer odalara bakayım durum ne diye.
    sedaya dın dıncı kamil çakmış..

    buda böyle bir anımdır. siz siz olun böyle fırsatları kaçırmayın yıllar geçse de acısı geçmiyor..

    özet: hatuna çakamadım

    edit: uzun diye laf etmeyin amk part part atıp daha çok adam çekmeyi de bilirdim paylaşmak istedim yazdım gibine gelen okur
    ···
   tümünü göster