/i/Hayvanlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    dokunmanı istemeden sevdirmek istiyodur :D yok yok 3 kediyle günlerce aynı odada kaldım evlendim kedi besledim. hiç bi nankörlüğünü görmedim. bazen kızardım sinirim geçtiği zaman gelir koynuma sokulur mırıldanırdı.
    ···
    1. 1.
      0
      Sevmedim ki ben, avucumu ısırdı, bi alıştı lanet hayvan sürekli ısırdı. Hayvan yemek yediği avucu ısırır mı :(
      ···
    2. 2.
      +1
      Panpa kedilerin çok garip bi sevgi gösterme şekli var ya. Sen onu ısırıyor sanıyorsunda bu hayvanlar sevdiklerini ısırırlar. Süt emerken annelerini ısırırlar. Oynarken kardeşlerini.

      Kedi senin elini ısırıyorsa elinle oyun oynuyor demektir. Bakma öyle tembel durduklarına çok oyuncu hayvanlar. Bi ihtimal daha var. Sen bu hayvana elinden yemek verdiğin için kedi bunu anne memesi gibi algılayabilir. Hayvanın içgüdüleri memeyi ısırınca daha fazla yemek gelmesine alışmış. kedi elini öyle bi düzenek sanmış olabilir.

      iki tane yavru kediyi oyun oynarken izle birbirlerini nasıl ısırırlar.Ama bu ısırıklar zararlı ısırık değil. Senide o tarz ısırmıştır.

      Neyse bi örnek vereyim. benim dümbük kedi beni ısırıyordu. Ben canımın yandığını belli eden hareketler yaptım. Baktım ısırmaya devam ediyor. Bu sefer ısırdığı zaman kızdım hayvana. Ben kızınca bidaha beni ısırmadı. Zaten ısırıkları gram acıtmıyordu amk. Ama büyüyünce iş değişebilirdi.

      Yahu özün sözü kediler nankör değildir. insanlar kedileri köpek gibi huyu olan hayvanlar sanıyor.
      ···
   tümünü göster