/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +158 -167
    soysuz it hakkında neden sayıp sövmüyorsunuz saatlerce sayın iki yüzlü pek duyarlı inci yazarları? burada neden aşağılık duygularınızı söverek bastırararak rahatlamaya çalışmıyorsunuz? kadının mağduriyetine kadar mı lan sizin duyarınız?
    "kadın olmanın nesi zor lan bu ülkede?" diye zırlayan bebeler nerede? daha kaç saat oldu bir kadına "vajina etrafındaki et parçası" diyeli? kaç saat oldu lan bu haber çıkalı? zihniyetiniz aynı, gram farkınız yok.
    edit: çügüleyen arkadaşlar kendinizle yüzleşmeniz zor, anlıyorum. her gün eliniz gibinizde, ağzınızda salyalarla, meme capsi arayıp kadınlara sayıp sövmek gibi değil bu çünkü. o aşağıladığınız, vajinadan ibaret gördüğünüz kadınların bunları yaşadıklarına şahitlik etmeyi kaldıramıyorsunuz anlıyorum. ama er geç yüzleşeceksiniz lan. er geç fark edeceksiniz bu soysuz itlerin de sizin gibi düşündüğünü. kadınlara bakış açısının sizin gibi olduğunu. sadece daha cahil, daha cesurlar lan. bu yüzden zihniyetiniz aynı dedim. zor mu oldu, kaldıramadınız mı?
    edit2 : arkadaşım "sözüm meclisten dışarı." diyorum lan. siz kendinizi suçlu buluyorsunuz ki üzerinize alınıyorsunuz. bu haberi normal bir şekilde açsaydım dikkat çekmeyecekti, zaten bir tepkidir bu yazdıklarım. "Türkiye'de kadın olmanın neresi zor lan" başlığında içi boş argümanlarla orgazm olan vasıfsız andavallara açtım bu başlığı. çünkü o saçmalamaların ardından çıktı bu haber. akıllı olun, bi taktan haberiniz yok saldırmayın.
    Edit3: prim diye zirlayan kahpe evlatları, böyle bir olaydan prim mi yapılır vizyonsuz davarlar? Bu ne ki lan her gün bu olayin daha kötüsünü yaşayan kadınlar var bu ülkede. Amacım prim olsa onları da kullanirdim amk beyin yoksunlari. Bu yazdiklarim buradakilere tepkidir diyorum andavallar. "Vajina diktiren kadinlar"a sövüyordunuz geçen, o başlığı açana primci dediniz mi? Iki yüzlü sığır sürüleri. Vicdaninizi gibsinler varsa tabi.
    edit4: haber : http://www.milliyet.com.t...e-kalinca-gundem-2146881/
    son kez belirtiyorum; bu Türkiye'de mağdur olan ilk kadın değil, ya da ilk tecavüz olayı değil. son da olmayacak. bu ülkede gün içinde onlara kadının canı yanıyor, biz bilmiyoruz. belki de bilemeyeceğiz. benim bu eleştirileri özellikle bu haber üzerinden yapmamın sebebi; "Türkiye'de kadın olmak zor değil." diye zırvalayan vicdansız bünyelerle tartışmamdan ve bana aşağılık mesajlar atmalarından sonra bu haberi görmüş olmam. yoksa bu platformun haber sitesi olmadığının farkındayım. sadece "vajinasını diktiren kadınlar" hakkında entari döşeyip sayıp söven yazarların bu olayı görmezden gelmeleri iki yüzlülüğün en büyüğüydü. ben asla "bu ülkede erkek olmak kolay" demedim, demem de. bu ülkede mağdur olmak, ezilen olmak zor. artık kadın, erkek diye ayrıştırmaktan vazgeçelim. mağdurun yanında olalım.
    ···
   tümünü göster