/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4 -1
    Öncelikle şu Türk Düşmanı tarafın resmen dar boğaz olduğu ve dik yokuşlarda Türkün gölgesinde ezildiği ayrıca Türk gençiliğinin yaşanan olaylardan dolayı tamamen Milliyetçi olduğu ve okumaya , öğrenmeye başladığı dönemlerde elimize tüy yumağı gibi bir fırsat geçti ;

    Bildiğiniz üzere Mhp'de kongre için baskı var ve bir çok teşkilatta Bahçeliyi kongreye davet etti böylelikle iç kesimlerinde istediği ortaya çıktı . Arkadaşlar sizlere tek bir insan söyleyecegim Meral Akşener bu kadın kimdir ?

    Deneyimli , sevilen ve kitlesi olan bir kişidir . Sağcısından oy alır , Türkçüsünden oy alır , Atatürkçüsünden oy alır , Dincisinden oy alır , Ülkücüsünden oy alır öyle bir kadındır yani her kesime hitab ediyor .

    Görüşü olarakta Türkçü bir Müslümandır kendisi internetten videolarını izlerseniz veyatta tanısanız liderlik vasfını görürsünüz .
    Bu kadın başa gelirse ufuklardan diriliriz .

    Eğer Meral Akşener başa gelirse sizden isteyeceğim pusulanın başında Türklük için oy verin zira bu kadın başa gelirse bu ülkede Türk Milliyetçiliğinin önüne geçilemez .
    ···
   tümünü göster