/i/Tespit

  1. 1.
    +18 -2
    hitlerde yahudilere hepsi öyle değil falan demedi alayını gibti attı şuan almanya bizden daha güçlü biz bu kafayla gidersek daha çok canımız yanar
    ···
    1. 1.
      +9 -9
      Panpa almanyanın şu andaki gücü hitler sayesinde olmadı. Çözüm asla hitler değil.

      Ben açıkçası bu k*rtlere vatan toprağını fazla değil 20-30 yıl teslim etmekten yanayım. O zaman ebelerinin dıbını görürler. Türkiye oraya yardımı kesince mağara adamları gibi olurlar amk. Fazla değil 30 yıl sonra geri türkiyeye katılırlar.

      Şöyle düşün panpa sovyet rusya dağıldığında ermeniler ve gürcüler kendi devletlerini kurdular ya.

      Ama hala rusyadan para yardımı alıyorlar. O para yardımını almasalar. Sıçacaklar ve tekrar rusyaya katılmak isteyecekler.

      Bizde böyle bişi yapabiliriz panpa doğudaki devlet yatırımlarını kesip hadi gibko devletinizi kurun dersek. Bunlar sıçar.

      dıbınakoduğumun cahilleri hayatlarında vergi ödememiş herşeyi beleşe kullanmış. Sence bu tarz insanlarla devlet yürütülebilir mi?
      ···
    2. 2.
      +5
      çözüm çok da uygulayacak cesareti olan yok
      ···
    3. 3.
      +2 -1
      Anasını gibtimin huur çocuğu sen kimin toğrağını teslim ediyorsun . Ey anasını eşşeklere gibtirdimin oğlu . Sen kimsin lan orrrroooosssspuuuuuuuu çocuğu . Diyarbakırdayım dıbına çaktımın oğlu. Sen evinde rahat rahat yatarken ben burda savaşıyorum . Anasını sülalesini avradını silahını gibtimin çocuğu . Sen kimsin de benim toğrağımk teslim ediysun
      ···
    4. 4.
      +2 -1
      Senin fikrini zikrini gibim aq malı.
      Hitler sistemin en alasını yapmış yahudilere su konuda bisey diyemem yahudiler haketti mi etmedi mi. Ama sistem olarak kürtler ustundunde uygulanması gerekli.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster