/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +139 -29
    Herşey 2013 yılındaki gezi parkı olaylarıyla başladı. Malum o zamanki olayları veren sayılı kanallardan biri halk tv idi. Babam halk tv ile o zaman tanıştı ve aralarında kopması güç bir bağ oluştu. Evde o günden beri neredeyse süresiz halk tv izleniyor. Haftada bir galatasaray maçları ayda bir film falan izleniyor gerisi full siyaset.

    Ama işler geçenlerde koptu artık. Bu rusya olayları baya çalkantılı hale geldiği bir akşam sofrada otururken babam bizimle ciddi ciddi savaş çıkınca napıcağımızı konuştu ve kafasındaki 2 planı anlattı.

    1.plan: Bulgaristana kaçmak. Olası bir savaş halinde bulgar göçmenliğimiz de olduğunu kullanarak bulgaristana yerleşmek.

    2.plan: Malum savaş çıktığı zaman yiyecek kıtlığı baş verir. Ben mahalle esnafını tanıdığım için yiyecek depolamak benim işim. Sanki tanıdık diye vericek amk madem herkes kıtlıkta beni gözleri mi görür. Sonra apartmanın bodrumunda kendimize bir sığınak oluşturup burada saklanmak.

    Beyler cidden çok kötü durumdayız yani savaş pgibolojisi hakim evde. 2 senedir her haftasonu sabahları BAŞBAKAAN KEEEMAAALL!!! sesleriyle uyanıyorum ya da o son ses açılmış siyaset programlarıyla. Adam sıçmaya gidicek telefondan halk tv yi açıp orada yine devam ediyor. Dün akşam yine yemekte oturuyoruz. Kardeşimin cs go dan rus arkadaşları var. Şakayla karışık sen düşmanla işbirliği mi kuruyon lan vatan haini sürmek lazım seni falan dedim peder bağırdı çakma ülkücülük yapma lan sinirlerimi bozma dedi ve dünden beri yüzüme bakmıyor amk.

    Edit: Yorumlara baktım da vatan haini olmuşuz amk. Babaannemin amcaları çanakkalede şehit düşmüş babası da meşhur nusret mayın gemisi çalışanlarındanmış boğaza hergün mayın döşemeye giderlermiş. He bu arada savaş falan çıksa çoğunuzdan önde katılırım o savaşa kardeşlerim
    ···
   tümünü göster