/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +61 -7
    ben kendi elimle döve döve polise zütürürüm onu. olmadı polis gelip alsın. Nereye öldürüyor amk?
    ···
    1. 1.
      +3
      gram sevmem muallakyi beni bilenler bilir ama mantıklı konuşmuş
      ···
    2. 2.
      +8 -10
      gercekten cok ilginc ... birisi devlete o kadar agib ki kendi bacisini ayni bir pekekent gibi satiyor. sozlukteki diger pekekentlerden sukular selale oluyor. bir baska pezevenekte bu muallakyi sevmem ama pekekentlige gelince ondan asagi kalmam, bu dedigini sevdim yazmis.

      lan oglum siz kendi ailenizi bacinizi saticak hale ne zaman geldiniz ? bu artik vatanseverlikten cikti asker polis ananizi gibse hazirolda duracaksiniz. kendinize gelin amina koyiim.
      ···
    3. 3.
      +3 -1
      Ailen de olsa yaptığı eğer suç ve seni etkiliyorsa ihbar edersin ya da hiç bir gib yapmadan uzaklaşırsın. oldu mq kardeşim zevkine gitsin insan öldürsün sonra gelip yardım istesin yok dıbınaaa daha neler eğer yardım ederim diyorsan git ilk önce kendini bir kontrol ettir.gib kafalı ailen diye at gözlükleriyle bakmazsın onlarda insan yanlışları olabilir. adam ne demiş kız kardeşim böyle bir örgütle bağlantısı olduğunu bilseydim gider kendi ellerimle teslim ederdim demiş. olması gereken de budur zaten bir abisi olarak doğru yolu göstermesi ve daha fazla hata yapmaması için elinden ne geliyorsa onu yapmaya çalışır. Abisi olmak bunu gerektirir ya da senin gibi kevaşe abiler gider devletten saklar sanki 20 yıl saklayabilecek mq manyağı eninde sonunda devlet alacak kaçarı yok.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster