/i/Tespit

  1. 1.
    +60 -515
    *kendilerine müslümanım deyip babaları ile rakı içerler.
    • Türkiye de taciz, tecavüz, gaspta Türkler birinci sıradadır çünkü tüm fahişeler ve hayat kadınları türklerden gelmektedir, Özellikle izmir'liler.
    • Çocuklarının namusunu asla ama asla koruyamazlar, Trklerin %70inin kız çocuğu mini etekler, taytlar vs. giyerek önüne gelen her yakışıklığı erkeğe bedenini vermektedirler ( Ankara'da Ezgi adlı bi T rkü zütünden çok fena gibmiştim tadı hala yaprağımda..)
    • Anaları gibilse bile hallerinden memnundurlar, Başlarına aldıkları Tayyoş yüzünden Ülkenin amuna koyulmuş Sıçılan taktan bile vergi alınmıştır, Dünyanın en pahalı benzinini de kullanıyorlar.
    • Bursa'da damacanaya, Bursa'da Ördeğe, Mersin'de Kediye, Yine Bursa'da Köpeğe seviyorum diye tecavüz etme, Antalya'da tavuğa, Tekirdağ'da cansız mankene tecavüz edenlerdir T rkler.
    • Sosyal medyada milyonlarca çıplak poz, Frikik, ferre yayanlar T rklerdir ( özellikle periscope )
    • t rkler aslen orta asya kökenli ( çekik gözlü ) olduğundan Türkiye'de ( artık kimler tarafından tecavüze uğradıysa çekik gözlü olmayan bir ırktan tecavüze uğramışlardır çünkü sonradan gözleri nomal hale gelmiştir )
    • Ülkücü dedikleri çaycılar Uyuşturucuyu yoğun bir şekilde kullanmakta ve satmaktadırlar, Özellikle Ege ve Karadenizde.

    Edit : Şöyle bir düzenlemede bulunayım efendim. Bazılarınız Neden Türkçe yazıyorsun diye tepki göstermiş, Kürtçe yazsam hanginiz anlayacak be yapraklarım. Benim Türkler ile düşmanlığım yok sadece dün açılan bir başlığa karşılık verdim, Elbette her ırkın içinde Kusurlular vardır. Siz Bazı Türk gençleri büyüklerinize göre akıllanmış durumdasınız, Vatanınızı bir hırsızın kontrol ettiğinin de farkındasınız. Fakat Çoğunluğunuz bunun farkında değil. ( Ülkenin %50'si ) Hala hırsız ve çakma islamcıların cebini kendi zütlerini açarak para doldurmaktadır. Şaka bir yana yazdıklarım tamamen gerçektir, Ben bu Vatanı seviyorum, Ben bayrağı da seviyorum, Ben insanları da seviyorum Aklınızı başınıza alın gibinize değil! Bu Vatanı Çakma islamcılar değil Biz hep beraber yönetelim.
    ···
   tümünü göster