/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2
    4 yıla yakın ilişkim olan bayan panpamdan ayrıldım çok sevmeme ragmen. Dünyamın merkezine koymustum onu halbuki ondan baskası yoktu benim icin ama o bana yalanlar soyledi, ilk yalanını yakaladım ardı kesilmedi sonra 6 ay boyunca seni seviyorum diyemedim hic artık güven kalmamıstı ama o da farkındaydı olayın.

    hala seviyordum onu halbuki, bunu degistirmek icin de hicbisi yapmadı. ben ne fedakarlıklar yapmıstım üni deyken ac bile kaldım inanmazsınız. yapmak istediğim hicbirseyi yapamadım sırf onunla vakit gecirmek icin ama ne oldu terketti sonunda.

    2 yıl sonra kalbim yeniden carptı. belki bu sefer dikis tutar dedim bu bayan panpamla. ona kücük suprizler yaptım herseyini ogrendim sevdigi sevmedigi. kendileri arkadas cevremce pek güzel bir insan olarak tabir edilmedi (dıs gorunus olarak ayrıca tipim ortalamanın üstündedir.) ama benim icin dünyadaki en güzeli oydu baskası yoktu benim icin ama kendi kendime gelin güveydim.

    o kadar ilgi bosunaymıs gerci ondan da bir seyler bekledim hislerimden dolayı her yaptıgını iyiye yordum bugüne kadar.

    bugün de dısarda vakit gecirme teklifimi umarsızca geri cevirdi bende ezik ezik isten cıkıp arabama bindim ve bos bos yollarda dolandım. hem eksisi hem bunun icin 1 aydır aglıyorum.

    alkole geri basladım panpalarım bu da benim eziklik hikayemdir.
    ···
   tümünü göster