/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +190 -91
    beyler bundan 5 yıl önce ergenliğin dibine vurmuşken yaşadığım
    bi anımı anlatıcam size. ailem genelde memlekete gider ben de
    boş boş evde osbir çekerim. baktım bu böyle olmuycak bi işte
    çalışayım da bi gibe yarayayım dedim. neyse o zamanlar burda
    yeni bi alışveriş merkezi açılmıştı ta ebesinin amında ama aklıma koydum ya gidecem çalışacam. bikaç yere sordum waikiki koton falan. baktım burger king de eleman aranıyormuş konuştum
    zaten başvurduğunda tak diye 2 gün içinde başlıyorsunuz. neyse
    işte ilk gün işe gidiyorum baktım etrafa şöyle bi 20 kişi falanız. büyük bi yer yani. normalde 3 5 kişi çalışır kodumun yerinde. giydim gibko kıyafetleri yannan şapkayı.yan tarafta da kfc sbarro popeyes falan var. Sizin gördüğünüz kısmın tam arkasında avmlerde oralar birleşik olur hani isteseniz arkadaki koridordan pat diye sbarroya geçebilirsiniz. bize bunu niye anlatıyon huur çocuğu diyecek olursanız olaya iyice hakim olun diye pampalar. şuku ve rezlere göre yazmaya devam edicem panpalar peçetelerinizi hazırlayın.
    edit: beyler biraz erken anlatmaya devam edeyim, beni bilen bilir zaten öyle yeni boş bi hesap değil senelerdir olan bi hesabım var. uzun zamandır aktif değildim. sadece yazılarınızı okuyordum. bu hikayeyi uydurcak kadar da işsiz değilim. salladığımı düşünenler var daha fazla ayrıntı verebilirim ama tırsıyorum ilk defa bu kadar derin bişeyden bahsediyorum sizlere. o recep bini yakalar giber valla. ayrıca isimlerin hepsini takma kullandım arkadaşlar ifşa olmasın diye.
    ···
   tümünü göster